PR CUAET
-
Дійшов за 8 днів І ще три тижні його вносили в систему 😅
-
Доброго вечора, Хтось подавався на продовження Work permit маючи на руках дійсний Post graduation Work permit? Що ви писали в листі до офіцера? Яка причина для продовження цього дозволу якщо у вас вже є PGWP?
-
Платити
-
Дата подачі 02 грудня
-
Их сюда завозят отдельными рейсами и выдают статус в аэропорту!!! Привозят конкретно по количеству и в конкретное обустроенное место! В аэропорту встречают, обхаживают, помогают…. Извините, не удержалась😅
-
Ми таким чином спіймали 2 слоти в Торонто, тільки аж на кінець липня. Дякую!
-
Яка у вас була дата подачі?
-
Це вважається зловленим слотом ?
-
Та ви молодець, я не сумніваюся ! Мова не про вас та не про непідготовлених людей. Просто це не перший раз що люди пишуть тут про ненадходження листів за 30,7,3 дні, мова не про тих хто забув підтвердити, а про тих що ставили нагадування, не спали добу що не прогавити а листів не було. І вижити був не скасований, в кабінеті. Консульство підтвердило що головне візит в кабінеті, жінка з дитиною поїхала (бо дитячий слот) а її завернули, показувала свою пошту та свій кабінет особистий, вона і хотіла би підтвердити але не було кнопки щоб підтвердити 🥲 Ви кажете консульство не винне але ж і жінка та винна бо не прогавила тих листів а їх не було 😱 До речі , а в Торонто і в Оттаві приймали навіть тих хто ЗАБУВ підтвердити 🤔, ті люди писали тут щоб не боялися їхати головне щоб візит був в кабінеті. Не знаю чи я б їхала, може якби горіли документи то їхала б, тим більше в Торонто та в Оттаву бо квитки куплені.
-
Супер) тоді схема справді працює 👌 Дякую тим , хто написав її ♥️
-
Дублюю… бо так і не отримала фітбек) Підкажіть, будь ласка, в кого був повторний запит на довідку про несудимість і подавали витяг з дії з канадським перекладом, чи пройшли вони? Хвилююсь що пришлють дозапит, а консульство наше ну прям дуже повільне. Дякую :) усім гарних новин і поскоріш 🥰