PR CUAET
-
Та ви молодець, я не сумніваюся ! Мова не про вас та не про непідготовлених людей. Просто це не перший раз що люди пишуть тут про ненадходження листів за 30,7,3 дні, мова не про тих хто забув підтвердити, а про тих що ставили нагадування, не спали добу що не прогавити а листів не було. І вижити був не скасований, в кабінеті. Консульство підтвердило що головне візит в кабінеті, жінка з дитиною поїхала (бо дитячий слот) а її завернули, показувала свою пошту та свій кабінет особистий, вона і хотіла би підтвердити але не було кнопки щоб підтвердити 🥲 Ви кажете консульство не винне але ж і жінка та винна бо не прогавила тих листів а їх не було 😱 До речі , а в Торонто і в Оттаві приймали навіть тих хто ЗАБУВ підтвердити 🤔, ті люди писали тут щоб не боялися їхати головне щоб візит був в кабінеті. Не знаю чи я б їхала, може якби горіли документи то їхала б, тим більше в Торонто та в Оттаву бо квитки куплені.
-
Супер) тоді схема справді працює 👌 Дякую тим , хто написав її ♥️
-
Дублюю… бо так і не отримала фітбек) Підкажіть, будь ласка, в кого був повторний запит на довідку про несудимість і подавали витяг з дії з канадським перекладом, чи пройшли вони? Хвилююсь що пришлють дозапит, а консульство наше ну прям дуже повільне. Дякую :) усім гарних новин і поскоріш 🥰
-
Тут мається на увазі не ті підтвердження що 30/7/3, а те підтвердження коли тільки-тільки забронював слот.
-
В оф доках наче можна з укр паспортом. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html Секція: Step 5: Upload the correct documents
-
У мене з'явилось підтвердження в кабінеті, але не прийшло повідомлення на пошту. Знайомій моїй прийшло підтвердження на пошту також, ми зловили на кінець липня на той самий день
-
Був в Канаді, а дома безпечно. Закінчується статус, і хоп, в дома стало небезпечно. Або ті біженці яких з воєнних зон завозили. Або тур віза в Канаду з умовного Іраку, і на кордоні здаємося біженцем. Або дирявий договір з США, де їхні до нас, а наші до них бігають ..
-
Дякую! Я памʼятаю ці обговорення, але цікаво чи прийняли довідки з дії перекладені. Ми подавали довідку видану консульством на англійській мові, але то було в 2023, тому хвилююсь як попросять ще раз і 7 днів на відповідь, то її ніяк не отримати так швидко