PR CUAET
-
У мене з'явилось підтвердження в кабінеті, але не прийшло повідомлення на пошту. Знайомій моїй прийшло підтвердження на пошту також, ми зловили на кінець липня на той самий день
-
Вітаю! Поділіться, будь ласка, хто який мортгейдж взяв останнім часом, який рейт, фіксований чи плаваючий та в якому банку? Дякую.
-
Wow, доброго вечора, друзі! Читаю коментарі і приємно здивована, бо саме шукаю гарні курси для продовження навчання англійської з квітня. Як до вас попасти?
-
Так і я про ці відповіла Дарії, про підтвердження шо НЕ УСІМ надходять на пошту коли слот бронюєш
-
Так ось такі є
-
Я вибачаюся, це мене попросили тут запитати, людина ще не отримала листа для заповнення номінації, і чекає на це вже десь біля року
-
Був в Канаді, а дома безпечно. Закінчується статус, і хоп, в дома стало небезпечно. Або ті біженці яких з воєнних зон завозили. Або тур віза в Канаду з умовного Іраку, і на кордоні здаємося біженцем. Або дирявий договір з США, де їхні до нас, а наші до них бігають ..
-
Дякую! Я памʼятаю ці обговорення, але цікаво чи прийняли довідки з дії перекладені. Ми подавали довідку видану консульством на англійській мові, але то було в 2023, тому хвилююсь як попросять ще раз і 7 днів на відповідь, то її ніяк не отримати так швидко
-
Якщо хтось буде у консульстві в Оттаві спитайте будь-ласка, чи працюють вони 17 лютого. Завчасно дякую.
-
Тоді WP скоріш за все не отримаєте. Можете приїхати як турист
-
Лист про попередньо схвалений WP часто приходив на електронну адресу. Подивіться ще там
-
Саме смішне це те, що канадці не розрізняють іммігрантів на працівників і біженців, що сидять на допомогах. Для них ми всі одинакові. Навіть чув таке, ніби Трамп в США бореться з іммігрантами🤣 Вони навіть не розуміють проти яких саме🤣 Троє моїх друзів переїхали до штатів і почувають себе добре і не переживають про майбутнє: хтось купив житло, хтось трак. Я подався на номінацію в липні, ще досі нема рішення (noc 73102) і дивлячись, що зараз тут відбувається то навіть, якщо отримаю номінацію, може і не буду подаватися на федеральний етап, а просто виїду.
-
Колись був допис, що першу довідку замовили у нашому консульстві і переклали здається у Канаді, а на дозапит - витягнули з Дія і переклали в Україні - люди вже давно з PR.
-
Пів року.
-
Питання середній не було І в ЕОІ, і в вимогах до АОС чітко говориться про мінімальний бал
-
Індуси і по 4 роки чекають. Провінції взагалі то всеодно скільки людина чекає: дотягує до планки по своїм балам - отримає запрошення. Не дотягує - не отримає.
-
У будь який зручний для вас час t.me/prcuaet/55035/458598
-
Дякую, частину документів перекладала в Україні коли подавались на ПР. Деякі тут бо було дешевше 🫣 рішення судів вийшло дешевше в Канаді
-
Доьрий вечір!Підкажіть а чи хтось отримував слот через чергу очікування ?
-
Будете подавати податкову декларацію і автоматично все нарахують.
12 Jan 2024, 17:45
400193/466568
5 minutes ago