PR CUAET
-
Привіт усім! Намагаюся зловити слот на заміну паспорта, на кроці 3 не пропускає далі. Хтось оновлював дані після такого сповіщення у резерв+? Якщо так, як довго дані оновлювались для можливості записатися на прийом? Якщо автоматично нічого не вийшло після встановлення та оновлення в резерв+, як вирішували проблему?
-
А на долго выезжали?
-
youtu.be/qWEQNiKfjkI?si=7f6cpWPpMh2XFhT9
-
Можна, одне одному не заважає.
-
Пару днів тому хтось писав що через чергу запропонували десь на лютий
-
Ось так виглядає повідомлення про скасування. Повідомлення прийшло о 01:00 по києвському, тому я думаю вони автоматично з'являються в цей час
-
Отримували люди, але ви ж розумієте це як лотерея, хтось постійно виграє міліони але чомусь не я
-
Якщо стоїш в черзі, то вже не зможеш ловити слоти самостійно?
-
Супер! Дуже дякую 😊
-
Ми в Україні не були жодного разу з березня 2022😭 але логіку в їхніх запитах не завжди можна знайти. Першу довідку з консульства чекали пару місяців, то хвилююсь якщо знову запитають
-
Доброго вечора всім! Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався, якщо взяти слот «для підопічного», вписати чоловіка, він прийде в консульство з оновленими даними і QR кодом, йому нададуть послуги, чи навряд?
-
А це вже в самій анкеті
-
А аеропорту не видадуть без листа попереднього схвалення, а подаватись онлайн-немає підстав, оскільки відмінили зміну статус з visitor на work в середині Канади. Спробуйте ще пошукати лист.
-
Довідку про несудимість запитують повторно не тому що був в Україні чи не був, а тому що проти людини будь коли може бути порушена якась кр.справа. Скоріще за все вони перестраховуються. Хоча здається вони не у всіх просять нову довідку
-
Дякую. Тепер матиму хоча б приблизне уявлення про реальні сроки
-
Біометрія не треба. Все інше так. Можливо в нас трохи інші історії, бо мій взагалі в Канаді не був. Ми мали лист для нього, як депендента, що перебуває в Україні. (На вклеювання візи)
-
Хіба що сподіватися на вдачу, тому що до серпня все розібрали, тільки може через чергу запропонують, але то лотерея
-
А они и не знают куда я в итоге выезжала. Выехала из Канады в Европу, а потом невозможно проследить.
-
Не періодично, що ви 😱 щодня тому що маєте 24 години на підтвердження, нагадування як на роботу вставати так і слот перевіряти!
-
Ой, тогда буду с Вами заказывать) я на месяц уезжала
12 Jan 2024, 17:45
400266/470300
about a minute ago