PR CUAET
-
Ну там да . А вот в задачах то нет 😢
-
Ви підписували договір? Ви перевіряли ліцензію?
-
Ось знайшла такий скрін, лист підтвердження з телефону з чийогось мейлу, про запис на візит, який ще портібно буде підтвердити за 30, 7 , 3 дні до візиту
-
В мене ідентична ситуація, пробував чекати через інші пристрої та та дата забукана. Думаю що все получилося, тільки підтвердження не буде, так як збій в системі, думаю їхати так в консульство з цим повідомленням.
-
Це так приходить лист підтвердження за 30, 7 та 3 дні до візиту. В кабінет на сайті
-
Немає функції швидкого виготовлення
-
Як зрозуміти що заявку на ворк перміт почали розглядати? Статус незмінно ,, submitted,, впродовж 6місяців, пише we are processing your documents.. ,але результату нема
-
Тоді ви не знаєте скоріше за все що потрібно буде вам ще підтвердити цей ваш візит тричі!!! За 30, за 7 та за 3 дні до візиту!!
-
при пересмотре сказали, хрен, а не виза?
-
В мене теж така ситуація. Спочатку прийшло, а потім коли вирішила змінити дату. То з цього аккаунту більше не показує слоти взагали і . Зробили з іншого, але там не прийшло підтвердженні. Тілько коли починаєш повторно регістрації , виходить віконечко що вже маєте запит на послуги коли и для кого. Підкажіть будь ласка , це значить все ок?
-
Доброго дня Я сьогодні пробувала впіймати слот і нічого Підкажіть будь ласка як забронювати до травня бо в сина в травні буде 14 і як я знаю вони вимагають український паспорт при подачі
-
Да и лол, оставили столько квот на беженцев, а на работающих, не сидящих на шее у государства, урезали вдвое На что рассчитывают? Страну из беженцев устроить?
-
Так было же прям месяца 3 назад, что канада потратила миллионы на баннеры, которые должны помогать с беженцами и сократить их количество
-
Добрий вечір, маю питання про цю програму. Яка ймовірність отримати пр у зв'язку з тим що отримав травму в робочий час і більше не можу повернутися до свого робочого місця?Пропрацював на фірмі приблизно 4 місяці,наразі перебуваю на етапі реемплоймінг.Чи впливає це якось на можливість отримання ПР по данній программі?Які є шанси?Можливо знаєте когось зі схожою проблемою.Дякую,гарного вечора😊
-
никак не поймете пока однажды получите письмо про действительность биометрии
-
Наверное это направлено на решение этой проблемы 🤷♂️
-
Та шось не дуже 😔 слот ніби є, та ніби й нема. Чекати пів року на листи підтвердження (ті що за 30,7,3 дні) ну таке. То добре якщо прийдуть а якщо ні 😱Питати в консульства щоб пошукали вас в себе в черзі?
-
Якщо у вас є загран паспорт то нічого не вимагають .
-
Всiм привiт. Пiдскажiть будь ласка супружеское спонсорство и воссоединение семьи это одна программа или разные?
-
Скажіть будь ласка, на експрес ентрі є 3 назви програми , але коли ти робиш анкету , то вона одна на всіх і потім система вибирає по якій програмі я проходжу? Чи по кожній програмі різні анкети ?
12 Jan 2024, 17:45
400378/467324
less than a minute ago