PR CUAET
-
Підскажіть, що робити , як спливає таке віконце
-
Двома повідомленнями вище є інструкція
-
В телефоні чи ноутбуці ловите?
-
Привіт, хтось підкаже що то за черга очікування і де на неї реєструватися? І чи це окремо ще треба слот ловити чи як це все відбувається? Бо я вже нічого не розумію ( а дитині треба новий паспорт. Буду вдячна якщо хтось може пояснити
-
В мене сьогодні вночі
-
Прикольно щодо "біженців". Не думала що з Німеччини хтось хоче збігти....
-
Мають бути причини, через які ви не можете податися за економічними програмами а також причини, через які ви не можете повернутися до себе в країну після закінчення війни/або ж ваше життя після повернення буде надзвичайно складним
-
І тій дівчині також 🤗 Просто вже ніхто не хотів повторювати цей "лайфхак" для людей, які щойно приєдналися до чату, а ви то зробили, ще й з висвітленням усіх деталей 🔥🙏
-
На сайті е консул ви зареєстровані вже? e-consul.gov.ua/visits
-
Будь ласка, та я тільки розписала як сама ловила, а придумала інша дівчина.
-
Помилка в тому що потрібно зробити три кроки, потім змінити вручну дату а потім переходити на 4ий крок
-
Як зайдете на сайт е консул авторизуйтесь через дію або банк, маєте побачити кнопки "записатися на візит" та "записатися в чергу очікування" . Це два способи як можна отримати візит в консульство.
-
А з Туреччини чого? Їм там погано? Війна? Та я думаю що то просто відмазка, мовляв не хочете біженців то й скоротимо вам квоти. Не вірю я що причина в біженцях. Просто приїхало багато українців, та й інших чимало прибуває, ринок праці перенасичений, житла не вистачає. То й скоротили квоти.
-
Просто виправитись чи писати пояснення за минулу аплікацію ?
-
Запис на прийом, крок 1 з 4
-
Дякую! Сподіваюсь все влаштується..
-
Вы можете объяснить офицеру, что подались и ожидаете новый паспорт и дошлете его позже
-
Я думаю, що можна буде, якщо ви працюєте і роботодавець дає підтвердження
-
Слоти на серпень ви не встигли побачити так?
-
Цей текст досить місткий та містить важливу інформацію по данній програмі.Дякую за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
400419/459106
less than a minute ago