PR CUAET
-
Расскажите пожалуйста как решился вопрос с trp с паспортом с ворк пермит ...
-
А, фух)
-
У нас слот есть на август, но паспорт и визитор рекорд заканчивается в мае 🤦 Так что надо сначала ехать продлевать. Подскажите, какой график работы в Эдмонтоне для продления паспорта?
-
Доброго дня.Підкажіть , будь ласка, якщо член родини, який не збирається до Канади та не був поданий на ПР , не може пройти медичний екзамен в Україні, як мені це оформити та пояснити імміграційному офіцеру? Є причина , з якої він фізично не може потрапити в клініку. Дякую щиро.Можне в когось була така ситуація.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Так.Ставати в чергу і чекати
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
По саскачевану цифри не зовсім коректні. В 2023 році була квота 7250, але в грудні 2023 СІНП випросили додаткові 100 і разом дали 7350 номінацій за 2023. Квота на 2024 була 8000 і по тому, як затримували видачу номінацій в грудні і що за цілий рік дали аж 244 запрошення по стрімах без офера, є підстави вважати, квоту виконали і в 2024. Квота на 2025 в Саскачевані мала бути 8500. Це все з відкритих джерел. Ситуація все одно не дуже втішна.
-
ні. для громадянства потрібно СELPIP General LS Test (listening and speaking skills)
-
Скачайте chat gpt Я так же буду писать письмо о службе ,но по другой причине Суть в том что в чате сможете описать что вам нужно и вы получите множество вариантов Главное написать что нужно объяснительное письмо в IRCC Там прям шаблоны дает как правильно
-
Благодарю)
-
Вони самі все бачать і шлють такі ось повідомлення