PR CUAET
-
Да, я четко понимаю что я написал!…)) Там написано - Что если Вы выедите из Канады до принятия решения, то Вы потеряете разрешение на работу!!!.. А это примерно одно и то же… Давайте не будем заниматься философией?… Потеря разрешения на работу в Канаде - это финиш в Канаде для простого человека!!!… Не так ли???…
-
Чи хтось отримував pre arrival letter?
-
Немає кутів, кіл, трикутників. Є тільки ваші бажання і розум
-
Скорее всего им на работе сказали что их легальный статус закончился и с этого момента все понеслось.
-
Study не аннулируется
-
У них закончился вп, после этого они подались на новый.
-
вот видите, выезжать можно. в письме про возможность работать. невозможность работать при возвращении не относится у тем, у кого есть действующий wp. это относится к тем, кто находится в поддерживающем статусе, о чем вы прочитали по ссылке, о которой вы упомянули.
-
Я розумію. Але ж вони чекають нового. Вони подалися на нього. Замість того, щоб продовжити шлють такі листи
-
Ви напевно не натиснули «save and continue” (не пам’ятаю точно), а просто внесли зміни і вийшли. Бо якщо ви зберігаєте дані, то вас має перекинути на сторінку де ваш електронний підпис, і потім статус профайлу буде submitted. Воно автоматично міняється Це на майбутнє 🙂
-
У них просроченный wp, это в первом же предложении указано.
-
Я особисто для себе не можу спіймати слот. Це просто якесь знущання. Поставте години по Києву, по Астані, поставте іншу дату… я наче в дурдомі. Слоти аж на кінець липня. І то якщо пощастить
-
Знайшла на сайті, що можна надати докази, володіння мової без тесту CELPIP. Наприклад, підтвердження рівня мови з провінційної іміграційної асоціації. Чи це так? Рівень 7-8, я не переживаю за тест, просто чи необхідно на це витрачати гроші та час?
-
Лист прийде через пару днів
-
🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Друзі! Вдалося вибити у Wizzair електронний ваучер на 300 євро за скасований рейс. Але він дійсний лише рік і уже 8 місяців з них пройшло. Ми в Європу не плануємо і гроші просто пропадуть. Можливо хтось планує у них купляти квитки допоможіть будь-ласка вивести ці гроші поки вони не пропали. Я викуплю для вас квиток, а ви мені e-transfer. Дякую за довіру та допомогу. Вадим. Засновник цього чату.