PR CUAET
-
Усім доброго дня! Підкажіть, якщо в тому році вже подовжували WP, в цьому році теж можна це зробити? І чи відрізняються кроки? Дякую!
-
Коли паспорт буде виготовлено, тоді потрібно оплатити доставку дхл, і відправити заяву і квитанцію на електронну пошту в консульство. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Оплата в кінці
-
Как в своей аппликации написать письмо офицеру например про медкомиссию где нажать надо?
-
Підкажіть будь ласка При оформленні паспорта у консульстві Як замовити доставку DHL? Дякую
-
Так
-
Скажіть хто нещодавно забирав паспорт в Оттаві - чи є визначені дні і години?
-
У вас Торонто?
-
Я сплачувала одразу, але запит на біометрію мені досі не прийшов - 4,5 місяці після AOR уже
-
Дякую
-
t.me/m/IeMXaof3NTZi
-
Так, можете, нарахують з 19 місяця перебування до сьогодні
-
Добрий день, можете будь ласка підсказати, при оформленні ghl доставки, на яку пошту відправляти оформлену заяву з квитанцією про оплату? Якщо подавав на виготовлення паспорта в Торонто
-
Все зберігається в системі,навіть якщо Ви не отримали АОR,ви вже попали в систему,так вони можуть порівняти і навіть з інформацією,яку Ви раніше подавали для візи
-
Це не важливо.
-
Якби я знала що імміграція з дітьми це так важко, а б мабуть не починала цей процес 🙈
-
Заказывал паспорт в декабре Когда он был изготовлен Скинул заявку и квиатнцию dhl. Потом скинул заявку и квитанцию Dhl картинкой на почту Потом скинул третий раз Потом попытался по факсу в Оттаву, у них факс не работает. Отправил заяву и квитанцию канадской почтой. Паспорт приехал дип почтой и я его уже забрал. Как вернуть деньги за dhl? )
-
Видимо детей нет, С детьми особо не налетаешься
-
Вам потрібно дослати скан мед.огляду?
-
Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
400980/440420
24 minutes ago