PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, що ви вказували в аплікації якщо місце проживання батька невідоме, знаю лише місто і все?
-
Я думала WP продлят дольше дати паспорта по моей просьбе. Но наверное нет.
-
Подскажите пожалуйста, можно ли продлить OWP находясь не в Канаде, но при наличии канадского адреса?
-
Поздоровляю! Як вам вдалося піймати декілька слотів? Я зловила дитині і вже нікому зловити не можу(( Пише - скасуйте попередній візит?🤷
-
Привіт усім! Готую пакет документів на консульство Едмонтона для отримання довідки про не судимість. На сайті не має вимоги вкладати лист з витягом резерв+ для чоловіків. Хто знає чи потрібно вкладати цей листок з QR кодом, хто відправляв нещодавно, які терміни розгляду(відправка+отримання)?
-
Вітаю, можливо может хтось допомогти) Отримав візу в березні 2024 року, але в Канаду не встиг заїхати Якщо я приїду до 31 березня 2025 чи зможу ще отримати ВоркПерміт?
-
Какой город?
-
Справедливо. Хотя с другой стороны тут есть Child benefits и rent assistance если уж совсем туго с жильем. Да и когда люди летели в 2022 такой ерунды с консульствами не было
-
Мы получили ворк пермиты. Но нам не пришло «паспорт реквест лэйтер» где его взять и как получить ? Что делать
-
Точно нет
-
Мы получили ворк пермиты. Но нам не пришло «паспорт реквест лэйтер» где его взять и как получить ? Что делать
-
Привіт. Хтось отримував запит стосовно military record коли подавались на новий work permit?
-
Оттава, Торонто не виходило
-
На каком майте податься на визу ?
-
Вам и не прийдет. Сами воркпермиты приходят на почту, в паспорт ничего не ставят
-
У вас одної запросили чи у всіх хто в аплікації?Ви їздили до України?
-
Простите, а как вы отправили заявку без обязательного документа? Там же не пропускает
-
Ворк перміт має по пошті прийти і більше нічого не потрібно.
-
У мого чоловіка не було реквесту.
-
Не треба дублювати своє питання в різних гілках не по темі гілки. До того ж ви вже отримали відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
401034/458828
4 minutes ago