PR CUAET
-
Ні, візитор рекорд дається при в'їзді в Канаду.
-
Дякую!
-
А ви в курcі що ви будете здавати екзамени по всіх предметах яких вони не знайдуть у вашому дипломі?
-
Після отримання нового ВП на медичну картку подаватися краще відразу чи коли буде добігати кінця
-
А якщо окремо вписала підопічних, а потім окремо себе, то не рахується разом? Бо одна дитина до 12 років, інша -після 12 років, і треба різні галочки ставити.
-
Нажаль..
-
Дякую, тиждень не слідкував здалось може щось змінилось((
-
Наш досвід з отримання паспорту в Торонто: Прибули в консульство ще до відкриття, вже о 9:00 було декілька людей на отримання, запитали у робітників чи можна отримати раніше відведеного часу (13:00-14:00), відповіли що ні. Але на оформлення документів не було підряд чотири людини - тому нам віддали паспорти прям зранку і ми не чекали півдня, за що їм дуже вдячні.
-
Рахується, чому ні? Так просто складніше зловити слоти в один день один за одним. Ви можете просто вибрати «оформлення закордонного паспорта», щоб для всіх дітей і дорослих підходило. Але в цілому як вам зручніше :)
-
t.me/prcuaet/138273
-
Вітаю! Допоможіть будь ласка, розібратися. Якщо я зробила новий ворк перміт на новий паспорт, а віза у старому, діючому паспорті - чи не буде питань при поверненні у Канаду якщо я хочу виїхати з країни на деякий час?
-
В Оттаву реально поймать на всех. Я не так недавно поймала на троих детей и себя. И все на один день. Эдмонтон у меня без вариантов.
-
Доброго вечора, чи для продовження Work Permit потрібно фізично бути в Канаді? Для прикладу якщо особа зараз в Україні, провела в Канаді тільки місяць за останні 2 роки чи є шанс отримати новий документ?
-
Оо, дякую дуже, зрозуміла нарешті!!!
-
Ні , не буде
-
Добрий вечір! Щоб забрати паспорт в Едмонтоні потрібно мати слот, чи приймають як раніше за розкладом ?
-
да. био сдают 14-79. придет письмо сдать био, сдадите
-
Привіт, подавайтесь за цими посиланнями, будь ласка
-
Ничего нового(( подавайтесь, ожидайте(( ну хоть освещают
-
Подаватись потрібно з Канади
12 Jan 2024, 17:45
401239/439858
4 minutes ago