PR CUAET
-
Дякую! Спробую
-
Підкажіть будь ласка, маю слот в Едмонтоні для оформлення нового паспорта для доньки на березень, її старий паспорт закінчиться в червні. Так як виготовлення нового паспорта займає багато часу, є хочь якась можливість в той же день в консульстві подовжити старий паспорт , якщо він буде ще дійсний 2,5 місяці?
-
Можливо тут є сертифіковані консультанти, які можуть розʼяснити краще. Був би дуже вдячний
-
Мені все ж таки здається: мається на увазі наш внутрішній паспорт. Так як Канада видавала CUAET і пускала до себе по внутрішньому паспорту у 2022 точно. + у всіх інших інструкціях ( наприклад різні там ПР програми ) визначають travel document як закордонний паспорт. Але це все не точно :) просто мій логічний ланцюжок. У всякому випадку у безвихідній ситуації можна спробувати
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка . Я місяць назад прилетів у Калгарі та одразу ж захворів на запалення легень. Вимушений був звернутись до лікаря, заплатив за візит 180$ і ліки купив 30$. Згодом отримав страхування від Alberta health і лист у якому написано що воно діє з першого дня перебування у Канаді. Чув що якось можна повернути собі витрати на лікаря. Куди і яким чином для цього звертатись .
-
Дякую за відповідь 🙌🏻
-
Гарний, сертифікований переклад і «чєм чьорт нє шутіт» ;)
-
согласна, что пробовать с внутр паспортом можно. терять все равно нечего и выхода нет.
-
Всё получилось. Ставила октябрь. 3 слота взяла эдмонтон на конец августа. Надо всё делать чётко как описано в инструкции
-
Буду в понеділок в консульстві, можу спитати
-
что вы собираетесь оспариватт? если отказ правомочен, там нечего оспаривать. если тех ошибка офицера, то есть варианты: пересмотр или суд. первое бесплатно , второе - дорого.
-
Я тільки місяць поміняла на жовтень
-
Service Ontario сказали подаватись за 30-60 до завершення картки.
-
Вона не потрібна
-
На дорослих 255$, а для дітей теж так?
-
Ціна одна для всіх на ВП.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, скільки коштує дитячий ворк перміт?
-
Добрий вечір, Я подався на продовження work permit і мені надійшов лист надати військові записи ( військові справи) чи хтось з стикався з цим? І як ви це вирішили. Якщо це можливо. Дякую
-
Так це можливо на 1 травня?а не на 5 січня
-
Підкажіть, будь ласка, скільки коштує продовження дитячого перміту?
12 Jan 2024, 17:45
401308/467369
3 minutes ago