PR CUAET
-
А який це саме трекер? Бо я тільки подалася і поки не в курсі, де відслідковувати все
-
Підскажіть будь ласка якщо я планую переїхати з іншої провінції ,як мені замінити health card на Альбертовску ?Дякую.
-
Змінюємо в телефоні в налаштуваннях часовий пояс на наш рідний український 🇺🇦 або Казахстан, Монголія без різниці Далі заходимо на сайт е консул, вносимо дані свої та того кому треба слот це кроки 1,2 і 3!! Тут увага!!! Не натискаємо шукати слоти тому що... Повертаємося в налаштуваннях телефона та змінюємо вручну дату на будь яке число та місяць, головне з майбутнього 🕤 наприклад 31 грудня, цього року звісно. Повертаємося на сайт е консул і натискаємо "далі" чи "шукати слоти" це останній 4 крок і бачите календар!! міліон доступних слотів з серпня до грудня (до серпня всі слоти вже зарезервовані!). Починаємо клацати по усім синім (блакитним) слотам, сайт каже "сорі зайнято обери інший" або почне погрожувати "видалю всі дані" it's ok це значить що слот ви зловили 🎉 Повертаєте в налаштуваннях в телефоні канадський пояс та час і вуаля ваш слот у вас в кабінеті (чи десь поруч) 🥂
-
Можуть. Більше того просто так, не можуть видати КОПР ящко на паспорті немає хоча б ще 6 місяців дійсності. Тому коли до цього дойде час потрібно або продовжити (зараз це вже стало доступним для переважної більшості, навіть чоловікам), або писати клопотання і просити зробити вам вийняток через гуманітарні причини (стаття 25).
-
Переважно не буде. Бо ви самі знайшли помилку і задекларували. В таких випадках до ваших помилок будуть чіплятися значно менше. Крім звичайно ситуації коли ви взагалі не мали б отримати візу, якби вказали цю інформацію. Здебільшого це питання незадекларованого криміналу
-
Спонсорство зараз з Канади також 20-24 місяців. Тому хто хоче спробувати прискорити і є спонсорованим саме spouse - то податися звісно можна. Чи буде це швидше, чи ні - складно сказати. Ну а всі іншим чекати. Цей ПР від вас нікуди не дінеться, хоча терміни на жаль будуть довгі. Хіба що ви реально можете потрапити на ЕЕ - тоді я б саме це і робив, бо там за пів року можна проскочити.
-
Я зайшла, дякую!
-
Добрый день!Может кто то знаешь информацию Парень 15 лет в 2026 году заканчивается паспорт, может ли он продлить или сделать новый паспорт без приписного из военкомата?
-
Це Millright сертифікат. Але це не compalsory trade
-
Нічого подібного! Слоти давно і завжди є (на сервері). Просто корупційні схеми нам не дозволено їх бачити. Хіба це нормально, коли щоб побачити розклад навіть у той час коли їх "нібито виставляють" треба зайти в 00 по Україні тобто перевести годинник щоб клацнуло 00 (раніше так було), тобто спрацьовує алгоритм. Просто декому не вигідно щоб люди самі записувалися. Більш того, одна щира людина з чату пару днів назад написала код для комп хром щоб не робити ті всі ігри з годинником і поділилася зі всіма, але модератори завжди його пост видаляють, а його блокують.