PR CUAET
-
Квоти ще не розподіляли , нете щоб використали
-
Так( вже намагалась
-
Але ж якщо нажимаєш, то пише що зайнято
-
Не повинно впливати
-
Якщо робити довідку про несудимість в Україні для подачі на PR на федеральний рівень, краще робити переклад чи переклад і апостиль?
-
Так а в чем конкретно проблема? В тексте Вашего сообщения никакой проблемы по сути нет
-
Приписне свідоцтво не є документом який вимагають при виготовленні паспорта. Тому вам потрібно швидко робити новий паспорт, поки не придумали щось нове! Краще робити коли виповнюється 16, тоді він отримає паспорт на 10 років.
-
Підкажіть будь ласка,якщо відправляти паспорт на вклейку візи неповнолітній дитині,на конверті потрібно вказувати своє прізвище та ім'я чи дитини? І чи потрібно додавати свої документи,як підтвердження,що це моя дитина?
-
Вам вдалось взяти?
-
Тільки що доступні слоти на цей місяць. Торонто
-
Ми з вами на ти не переходили і про вас я нічого і не говорив , як і про себе)) де ви в моїх словах побачили , що хтось українцям оплатив переліти і проживання ? ніхто нікому нічого з українців і не оплачував. Тут всі такі, не здивували. А в загальному , допомогу яку не яку надали всім без виключень. Може ви і фін.допомогу не отримували , відмовились від безкоштовної медицини і health card , не ходять діти безкоштовно в школу і т.д.? Це все і коштувало міліарди додарів , з чиїхось податків. Мова тільки про це , а не про те що ви чи хтось інший , такий чи не такий. Нехай щастить
-
Проблема в том что давать повышение не хочет.Причем признаков что я делаю свою работу плохо нет
-
Підскажіть, а ви вже отримали членство в APEGA? Якшо так, то який диплом був і скільки предметів здавали додатково?
-
Дякую
-
Скорее искала есть ли кто может это все подать и получить, заполнить без моего участия.
-
Добрый вечер, если work permit пришёл без позначки cuaet, что нужно сделать? Писали- звонили, никто не отвечал
-
Вот такая информация полезна,спасибо
-
Вітаю! Підкажіть, чи можливо (та як саме) отримати довідку про несудимість чоловіку без резерв плюс? Є витяг з дії, зробили довідку про несудимість через посольство рік тому. Але зараз вже певно це не діє, чоловік не має резерв плюс. Чи є якісь варіанти?
-
Могу сказать как сделала моя соседка по дому. Она написала заявление об увольнении, но у нее уже был джоб офер с другой работы и она его приложила. Моментально повысили и зарплату удвоили. А до этого координального действия все было бестолку.
-
Добрий день! Знайомий працює на траці в Канаді. Він хоче, щоб його робота не тільки Канадою обмежувалася і щоб він траком виїздив в США. Йому сказали, що для цього підійде туристична віза. Чи правда це? Я вважаю, що має бути тільки робоча
12 Jan 2024, 17:45
Post 401834 of 412113
30 minutes ago