PR CUAET
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, прибули до Канади вже після періоду подачі декларації, чи можна зареєструватися в CRA без декларації?
-
Треба по черзі робити, наприклад собі спіймали слот, а потім знову заходите на сайт і далі для дитини)
-
Немає ніякого терміну до отримання ПР(це може бути рік,два,пʼять),умови отримання є ОБОВʼЯЗКОВО діючий статус!Їй потрібно зараз продовжити WP(з території Канади),якщо не буде статусу,буде відмова
-
🔸Can Вживається для вираження можливості або здатності. ▪️Example: - I can swim. (Я можу плавати.) - Can you help me? (Ти можеш мені допомогти?) May Використовується для вираження дозволу або можливості, але з більшою формальністю. ▪️Example: - May I leave the room? (Чи можу я вийти з кімнати?) - It may rain tomorrow. (Завтра може йти дощ.)
-
Гуртки в деяких провінціях можна подавати. це провінційні кредити
-
Бачу що час стоїть не вірно, треба 00:00 Україна, і дата не сьогодні а з кінця лютого
-
Дякую велике за пояснення
-
Дякую
-
Але з поверненням можливо знову прийдеться проходити мед.огляд,можливо ще щось досилати,якісь документи,як довідка про несудимість і інше,але то вже потім
-
Вона повинна прилетіти,податися,отримати (якщо продовжать на 3 роки)повернутися і чекати в Україні
-
Поки вона має WP,вона не втрачає статус,знаходячись за межами Канади,як тільки він закінчиться,вона губить цей статус,віза дає статус тільки на території Канади,приблизно 6 місяців,після потрібно або покинути Канаду,або податися на visitor RECORD,ще раз повторюсь,ця програма може затягнутися на роки,обовʼязково потрібно мати діючий статус,на період розгляду і отримання ПР
-
Хочу записатись на співбесіду, хто знає що тут вибрати 1 чи 2 пункт. Дякую
-
Доброго дня! Я наче зловила слот але в кабінеті не відображається запис, коли ще раз перезайшла і обираю ще раз опцію то каже що ви вже записані , це ок?
-
Прикрепляли ли вы employer reference letter с работы от которой вы подаётесь?или достаточно ендорсмента?
-
Павло Перепрошую а який ви пункт вибирали щоб зареєструватися на інтерв’ю
-
Зараз форма 5710?5707 це стара?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка хто вже подавався , як краще завантажувати супровідні документи, наприклад рекомендаційні листи одним файлом чи там можна завантажити багато документів? І чи можна заповнити заявку не за один день,а продовжити на наступний? Дякую.
-
Вы гринку выиграли? )
-
Вітаю! Чи подовжував хтось SIN офлайн?
-
Хто як шукає мотивацію вчити французьку? За останні 3 роки починала і кидала вчити 4 рази. З англійською проблем нема- С1. Крик душі 😭
12 Jan 2024, 17:45
402008/438222
about a minute ago