PR CUAET
-
Ви напевно дивитесь на тому порталі, де подавали на ПР. А це в GC Key
-
Ні, сповіщень ніяких додаткових не приходило. Тільки зʼявилось ось це повідомлення в кабінеті
-
Піде на зниження в лютому. Думка Проте урізання всіх PNP на 50% може суттєво змінити бал на 520+ стабільно
-
-
здесь можно играться с интерпретацией: в какие периоды это подразумевается человеку, которому отказали, его аппликант не захотел вьехать в канаду, когда у него спросили, а есть ли статус...на это давадось 7 дней. никто не мешал вьехать и показать, что статус есть. как в такой ситуации будет вести себя офицер далее, не известно.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як правильно заповнити форму imm5710e у розділі «coming into Canada”, якщо я у 2019 році прилітала по Visitor Visa на місяць, а потім по QUAET у 2022, то « original entry” вказувати мій візит у 2019 році, а most recent- 2022 по QUAET, вірно?
-
Elena 🇺🇦 Вик це так само,як і дебати стосовно анулюється чи visitor record при виїзді,ніхто не знає,усі трактують,як хочуть,я також не знаю на 100%,знаю тільки що якщо не знаходитися постійно на території Канади та не мати статусу- це МОЖЕ за собою,щось потягнути,тому або потім бути готовим щось доказувати офіцеру або зробити так,щоб потім було менше проблем
-
Вітаю . Підкажіть будь ласка . Ми приїхали у 2023 році . В нас був WP до 2026. Потім в березні минулого року нам продовжили до 2027 . Зараз коли заповнюю форму треба обирати на перше питання «Apply for work permit with the same employer “ ? А також у питанні «Current country or territory of recsidence» писати дату початку старого WP і кінець нового , чи дати з нового WP