PR CUAET
-
Elena 🇺🇦 Вик це так само,як і дебати стосовно анулюється чи visitor record при виїзді,ніхто не знає,усі трактують,як хочуть,я також не знаю на 100%,знаю тільки що якщо не знаходитися постійно на території Канади та не мати статусу- це МОЖЕ за собою,щось потягнути,тому або потім бути готовим щось доказувати офіцеру або зробити так,щоб потім було менше проблем
-
Вітаю . Підкажіть будь ласка . Ми приїхали у 2023 році . В нас був WP до 2026. Потім в березні минулого року нам продовжили до 2027 . Зараз коли заповнюю форму треба обирати на перше питання «Apply for work permit with the same employer “ ? А також у питанні «Current country or territory of recsidence» писати дату початку старого WP і кінець нового , чи дати з нового WP
-
Ні, AOR це номер вашої аплікації. Якщо вам приходив запит на біометрію, то там і є номер аплікації
-
Авторизация в Резерв+ через iPhone. Может кому будет полезно. Для начала открыл счет в Monobank, в приложении купил Украинский номер телефона. Установил Резерв+ и по началу не мог пройти авторизацию. Попробовал задать вопрос в чатбот, абсолютно бесполезная штука. Затем попробовал поменять браузер по умолчанию в телефоне. Поставил Safari и все заработало, авторизация успешна.
-
Відразу як прийшло AOR. Пошукайте в групі по ключовим словам як це зробити, тут дуже багато і детально писали
-
якщо ви не маєте номеру аплікації (AOR) ви не залінкуєте вашу аплікацію в GC key account
-
Дело Ваше, в любом случае, и каждый останется при своём мнении