PR CUAET
-
якщо ви не маєте номеру аплікації (AOR) ви не залінкуєте вашу аплікацію в GC key account
-
Вибачте що турбую В мене здається нема GC аккаунту… спробував залогінитись через інтерак, мені запропонувало створити аккаунт. І аккаунт пустий - в ньому немає аплікацій Коли ви створювали цей GC?
-
Все на подачу потрібно переводити і заварювати бюро перекладів. А який паспорт ви зібралися перекладати? Якщо закордонний, то його перекладати не треба, якщо український внутрішній, то його взагалі можна не підгружати
-
Дело Ваше, в любом случае, и каждый останется при своём мнении
-
Потому, что у каждой программы есть свои внутренние инструкции и дополнительные требования на уровне подзаконных актов, которые дополняют основные утверждения
-
Тоді пробуйте підтягувати аплікацію
-
Ні , не можете, вас не пропустить
-
Так. В мене є UCI та Application No, із запиту на біометрію. У еліджібіліті також вони були AOR окремо не отримував…
-
Зачем? Если есть вот это.
-
У вас був запит на біометрію?
-
Так
-
11 це місяць?
-
11.2023
-
Мне кажется, что такие вопросы надо задавать иммиграционному адвокату, а не в чатах
-
@aneyeseekay я скинула вам інструкцію,як приєднати свою аплікацію,коли Ви отримали eligibility?
-
Обовʼязково, потім ще у вас його запросять з поточною датою в дозапиті ( не обовʼязково але дуже часто просять ) . У мене просили
-
Треба дивитися до якої дати ще віза,знову повторюсь,що наша програма на роки,а якщо віза закінчиться,потрібно податися,ми наприклад подали знайомому просто візітор візу зараз,чекаємо вже рік на відповідь,тому потрібно все це продумати,але те що Ви написали і те що я підтвердила скрінами з нашої програми відповідає дійсності
-
Я расписывала себе 3, 5 и 2, мужу также, сыну 4,5 и 2. Это школа в СССР и уже после распада у сына
-
You need to be an admin to do this.
-
Я просто рассматриваю ситуацию вот с престарелыми родителями. Зачем их тянуть срочно сейчас сюда, подавать на Ворк пермит и ждать неизвестно сколько разрешения? Если можно привезти конкретно под одобрение и они уже будут ждать выдачу здесь. Я бы в любом случае ехала все таки прямо сейчас и просила продлить Ворк пермит. На всякий. Но это я. Но вот чисто теоретически… Условия программы прописаны четко, они не нарушаются в первом случае тоже.. Почему нет?
12 Jan 2024, 17:45
402067/474652
18 days ago