PR CUAET
-
Дякую вам! Еліджібіліті отримав 11.2024
-
Здравствуйте,поделитесь пожалуйста контактами фирмы ,заранее спасибо 🙏
-
treba 500+😞
-
Нет
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, прийшов лист на здачу біометрії. Чи потрібно здавати дітям 2х та 5ти років, бо в листі не вказано ?
-
Мені зарахували всі предмети українського технічного вишу (спеціаліст електромеханік) , ніяких екзаменів не було.
-
Усім привіт. Питання. Чи потрібна комусь, кудись людина для волонтерства? Фізично витривалий і горю бажанням допомагати людям.
-
Всім привіт! Спробувала зловити слот, отримала ось це віконечко про яке вже вище писали декілька разів, але його я маю коли змінюю часовий пояс на український. Коли вертаю назад на канадський, то нічого не маю у кабінеті. Можете підказати які мають бути подальші кроки чи це просто не вийшло записатись?
-
Зрозуміло, дуже дякую за розʼяснення
-
Якщо на питання в аплікації на WP "Чи користувалися ви іншими іменами" відповіла "Ні" і не вказала дівоче прізвище. Як виправити ситуацію? @OstapBosak
-
Побачимо, якщо будуть великі вибірки 3к+ може є шанс
-
Повну
-
Підкажіть, будь ласка, яку довідку про не судимість треба замовляти в Дії - повний варіант чи скорочений (якщо хтось замовляв же) для подачі документів на PR. Дякую за відповідь
-
В мене теж саме, тільки я заходжу через дію, бо через банк не можу, немає ніяких відкритих рахунків, ну це капець якийсь(((
-
Ви час на якому кроці змінюєте?
-
доброго дня всім,підкажіть або скиньте форму IMM 5710 не можу знайти,дякую всім
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, минимальный балл по celpip для подачи на express entry должен быть минимально 5 по каждому из тестов ?
-
Я вже другий день з телефону пробую і в мене не переходить на сайт після підтвердження ні через дію, ні через приват.
-
Типу Країну вибираю?
-
Супер, це круто насправді. А як поступили з рекомендаціями які вони вимагають?
12 Jan 2024, 17:45
402108/435870
4 minutes ago