PR CUAET
-
Для мене зараз виглядає що найскладніша частина здати Етику. Бо там складний тест, і більше 100 запитань, з довгими і схожими варіантами відповідей. У нас з першого разу здав лише хлопець з Індії, бо його англ вільна. Дві людини з не англомовних країн здавали по 2 рази і завалили. Поки відклали цей процес
-
запросы приходят каждому кому сдавать. Там же написано. Не больше и не меньше - каждый идет со своим листочком.
-
Тільки документи дитини. Конверт на ваше прізвище і імʼя
-
Так, SK) здається було 210 дол за реєстрацію, і 210 за оцінку. Окремо евалюація wes course by course (спеціаліста оцінила як masters degree). Я почала це робити влітку 2023. Зібрала всі документи в грудні 2023. Отримала ліцензію в березні 2024. Процесінг час був тоді 2-4 міс, десь так і вийшло. Можна було швидше підготувати документи, але було просто не до того.
-
на текущий момент справки из Дии уже не подходят. нозями в консульство придется идти;(((
-
Объясните подробнее пожалуйста. Время нужно менять только тогда когда выбираете из списка Канаду? Я перевела время на ноутбук по киевскому времени. Ловила сегодня в 00 часов, ничего не получается. Никакие календари не открываются, только " нет свободных мест, пробуйте ещё ". Шо делать?!
-
Не можу сказати чи реально, у мене менше 😁. І я робила цю процедуру тому що це була умова оферу а не має бажання. С початку мені здалося що це нереально, але по хожу все виявилося не так складно. Ви можете спробувати качати з сайту Apegs табличку самооцінки освіти (по вашому напрямку) і спробувати для себе знайти відповідність предметів. Якщо багато невідповідності, то мабуть треба буде здавати іспити
-
Я б ще додала, що навіть якщо привезти батьків у ці 7 днів і прислати підтвердження знов отриманого статусу, не факт що офіцер не відмовить на тих засадах, що у період з ... по .... людина не мала статус в Канаді. Тому що прописано якраз не чітко: мати валідний статус - коли? Коли перевіряють eligibility? Коли запросять? Або на протязі всього періоду розгляду? І це може бути приводом для відмови. Кейс з відмовою вже був. Кейсів, коли встигали привозити батьків за 7 днів і що було далі, я ще не бачила. А з відмовою тільки йти в суд і доводити, що формулювання цієї вимоги можна було зрозуміти і так, і інакше. Але, як тут вже казали, це час і гроші. Я б перестрахувалась, привезла головного апліканта і отримала надійний статус.