PR CUAET
-
Добрий вечір, може хтось стикався з таким випадком . Сімʼя подалася по гуманітарній програмі. , вже здали відбитки, так вийшло що в чоловіка захворів батько і він не порадившись з ніким полетів в Англію до батька а дружина з 2 місячною дитиною залишилася тут, Як це може повпливати на розгляд їхнього кейсу? Чи буде позитивний результат? Чи впустять його назад в Канаду?
-
Так, видає це, можете закрити вікно, воно все одно бронює той слот який ви вибрали
-
23k зіграє відчутну роль, тим паче, якщо ці 23к це «пенсіонери» (що не є правда), як ви написали. Напр., Онтаріо - найбільш населена провінція Канади. В 2024 квота ПНП була 21500 на всю провінцію, цього року 10750. От давайте і прикинемо, 21.5 к потенційних платників податків vs 23к тих, хто скоріш буде на субсидіях (знов, якщо виходити з фрази про пенсіонерів). Імміграційних уряд Канади виходить, в першу чергу, зі своїх інтересів, здебільшого економічних, а не гуманітарних. Це може бути далеко не популярна думка, але давайте будемо реалістами, на дворі 2025 рік. Далі на цю тему можна перейти в флуд, бо тема «квоти» зараз сипе сіль на рану не лише по цій програмі.
-
Нет Но стою в очереди
-
А в кабінеті не показує слот вже заброньований?
-
Это окно выскакивает Когда захожу только найти слот
-
Оце ви вигадали)
-
Якщо він зможе без візи вʼїхати в Канаду, звісно. Правда я погано собі уявляю це диво Для того, щоб зробити йому перміт - він має фізично перебувати в Канаді.
-
2025
-
А год какой ?
-
На сколько свежая эта информация? Если можно получить паспорт в порядке живой очереди, почему в е-консул выдают слоты?
-
Подскажите лайфхаки как слоты ловить 5 вечера по Калгари понятно Я так понял оно дает поменять слоты на дальние даты каждый день А чтобы получить слот пораньше - то должно прийти письмо. И как прийдет письмо то откроется доступ к ближайшим датам Я так понял что так просто к ближайшим датам без письма доступ получить нереально Правильно?
-
В мене так тільки що вийшло знову зайти, хоча уже забронювала слот
-
Спробуйте пройти всю процедуру спочатку, переключіть телефон на час сьогодні, почніть кроки 1,2,3 і перед 4 переключіть дату на 15 лютого