PR CUAET
-
Це не те, ви лист від IRCC почитайте про завершення програми, що вам на пошту прийшов
-
Як вам вже порекомендували - ті секції, які видалити неможливо, - додайте коротенький лист-пояснення, що створили цю секцію випадково і не можете видалити. Там деякі секції можна видалити, але деякі не можна. Але в цьому страшного нічого нема )
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/after-apply.html
-
If you need to leave Canada You can leave and return to Canada if you have a valid multiple entry visa return to Canada before you’re granted permanent residence and confirm your status
-
А підкажіть, будь ласка, щодо адрес проживання. Заїхали в Польщу і рівно три тижні жили в різних місцях на airbnb (1 тиждень і 2 тижні), потім вже постійна адреса була кілька місяців до Канади. Як правильно їх вказати і чи треба? Чи вказувати укр адресу, далі постійну адресу в Польщі. Сумніви щодо тих 3 тижнів, бо ж по перетину кордону - вже не в Україні, то чи може бути тих 3 тижні укр адреса, чи таки додавати airbnb
-
У пʼятницю отримували листопад. З грудня тут дуже багато , хто ще чекає
-
Добрий вечір всім, бачу так жваво всі обговорюють свої питання, то можливо і мені допоможуть. Подаю дочку на продовження WP і виникло таке питання: який документ потрібно загрузити в графі -Family Member Proff of Status? В підказці написано що можна і мій діючий WP, але ще підгружать і свідоцтво про народження дитини. Підкажіть хто що грузив, в кого все пройшло. Дякую.
-
Нотаріальне завірення копій документів не потрібне. Завірення афідавіту перекладу - дуже рекомендую зробити, інакше мають право повернути файл. Буває проскакують переклади українських агенцій без нотаріального завірення, але це може пройти, а може і ні. Нотаріально завірений переклад (якщо не сертифікований канадський переклад) точно приймають. *якщо я правильно зрозуміла ваше питання*
-
Сам розгляд заявки почнеться після отримання аору і перевірка пройде на eligibility якщо я не помиляюсь... Ще там писало про статуси теж якщо зараз найду
-
Ну лист - це теж офіційна інфррмація. Тож тут теж написано мати і візу, і статус
-
ми просто подавали десь літом тому можем сидіти ще і сидіти років 2-3 😂
-
Підкажіть будь ласка,вказувати на англійській мові чи українській?Прізвище та ім’я маю на увазі
-
а якщо треба буде візитор рекорд зробити
-
Онлайн форма на Canada.ca)продовження wp…там все буде вказано …і в кінці оплати картою wp
-
До аору можна сидіти думаю
-
аліджібіліті не так швидко зразу
-
можна після АОР
-
тобто тре підгадати до аору і перед розглядом заїхати?
-
ерго, їм треба бути в Канаді щоб подаватися на продовження (візитор рекорд)
-
Поки вони за кордоном в них немає візиторського статусу
12 Jan 2024, 17:45
402449/466934
4 minutes ago