PR CUAET
-
Я робила. На сайті написано, що потрібно робити, якщо пройшов рік і більше від попереднього
-
Дякую, Остапе, що відгукнулися. По правді сказати є навіть два джоб офери - один temp full time for 1 year, другий temp ful time for 3 years ( при чому цей другий offer стартуватиме з 1 міс. casual, а потім temp на 3 роки).
-
Чув і знайшов таке Але що воно та як не знаю
-
Дякую
-
В гугл введіть humanitarian and compassionate considerations Canada
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, де можна почитати офіційну інформацію про цю програму?
-
Сильні морози в Канаді. не можна в такий мороз працювати❄️
-
100грн e-sim life чи vodafone
-
Наверное, переводили... Я уже не помню. В любом случае, цена вопроса $30 - можно и перевести 😉
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у BC PNP програмі якщо я не помиляюсь є вимога до роботодавця щоб компанія була provincial incorporated. А якщо компанія federal incorporated, в ВС є офіс, але головна компанія в Квебеці, такий варіант не підпадає під вимоги програми? Чи основне питання як податки нараховуються у співробітників?
-
Добрий день. Чи могли б Ви мені підказати одну річ. Йдеться про дозвіл батька, який не є в Канаді, на отримання дитиною (15 років) ПР. Батько дитини залишився в Маріуполі. Там примусово зараз усі мають два паспорти - український і російський. Дозвіл буде оформляти російський нотаріус. Чи має значення, який паспорт батька буде вказаний у дозволі? Звичайно, будемо просити, щоб нотаріус вказав саме українське громадянство, бо так є у свідоцтві про народження дитини. Не знаю, як вирішить нотаріус там. Чи громадянство батька взагалі має значення? Заздалегідь дякую Вам за відповідь.