PR CUAET
-
Я думаю это какая то из стадий проверки закончена, их там несколько
-
Скажіть будь ласка, слот заброньовано на 16:40, в гугл пиши , що посольство працює тільки до 13:00. Це бронювання було по українському часу чи таки працює посольство в 16:40? Дякую!
-
А Едмонтон можливо треба посунути дату, щоб бачити вже на пізніше бо можливо на початок серпня розібрали, на Едмонтон попит великий, ви яку ставили дату коли пробували Едмонтон взяти?
-
Підкажіть будь-ласка, в Отаві можна замовити екстренний паспорт, якщо хтось замовляв то скільки часу чекали і яка його ціна ?
-
В середу до 18 подивіться на який день у вас візит
-
Графік прийому громадян | Генеральне консульство України в Торонто toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan
-
Ні виготовлення звичайне, нема термінового,але його зараз і так швидко роблять від тижня до місяця (якщо нема ніяких перешкод) довго передача йде з консульства в DHL -це пришвидшена доставка з України до Канади (до консульства)
-
Підкажіть будь-ласка, в Отаві можна замовити екстренний паспорт, якщо хтось замовляв то скільки часу чекали і яка його ціна ?
-
Просто вбийте в Гугл що буде якщо не пройти медичний огляд в Канаді протягом 90 днів.Я просто перший раз чую що в перміті не указано що треба пройти медогляд?Навіть коли вам на почту приходили документи на візу і т.д то там була ця інформація.І той медогляд був безкоштовний для українців хто по куает,та він діє наче 5 років,якщо не виїжджати за межі Канади
-
Віза потрібна для вʼїзду в Канаду,visitor record-щоб перебувати в Канаді довше ніж 6 місяців,якщо у дитини немає візи в Канаду після відпочинку її не пустять
-
Доброго вечора Допоможіть порадою Подаю на WES заявку і яку відповідь вибрати у запитанні Is this credential a doctorate degree? Логічно ні,але боюсь зробити щось неправильно Буду вдячна за допомогу
-
Як добавити 2 листи додаткові в аплікацію? На wp
-
Спробуйте 25.03 Едмонтон глянути, слоти між консульствами не пов'язані, можете Едмонтон штурмувати і далі 😅
-
Ні,не приходить
-
Добрий вечір. Може хтось має гепаринуву мазь або свічки. Дуже потрібно. Дякую.
-
Якщо поділитись лінком, буду дуже вдячна:)
-
Ви мені помогли) получилось, дякую)
-
Тільки що спіймала Едмонтон на 29.08 (там було тільки 2 вільні слоти). Далі вже з вересня. Вибирала дату з майбутнього 12.03.
-
Можливо,в Манітобі був безкоштовний,але не в цьому річ,може ще хтось щось підкаже
-
А ви маєте степінь доктора наук?
12 Jan 2024, 17:45
402576/466562
2 minutes ago