PR CUAET
-
У наших WP і SP також такої вимоги не було (видано документи 11.2022), але медичний огляд всерівно потрібно було проходити , вимога однакова для всіх .
-
Подскажите пожалуйста продлить SIN (после получения WP на новый срок) в Канаде центре нужно делать appointment или эта услуга в порядке живой очереди?
-
Дякую , то значить за місяць десь будуть перші сдвиги
-
Дякую , буду шукати
-
9 серпня зараз отримують
-
В мене в 2022 навпаки була вимога пройти медогляд, хоча в мене був апфронт медікал і видали перміт без заборони працювати з дітьми чи в медицині. Офіцер сказав повторно робити не треба і незважати на те, що в перміті є то забовʼязання 🤷♀️
-
Звісно,але це стандартні вимоги,у любому випадку ви дізнаєтесь коли будете продовжувати перміт,може попросять лише оновити медогляд і все
-
Треба ще одну гілку додати бо ще одну програму анонсували - по догляду. Скоро нададуть інформацію на яких умовах відкриється програма 31 березня 2025 р
-
Дія іноді глючить, чи є можливість зайти через банк
-
Підскажіть, будь ласка, чому не бачить мій ідентифікаційний код?
-
Передавати можуть місяць до DHL, потім приходить швидко за тиждень наче
-
У мене закінчується паспорт в жовтні 27 року. Влітку подався на продовження ВП, 1 січня цього року прийшов новий ВП, но з цією ж самою датою закінчення. Буду на днях подаватись ще раз. Я так розумію, що нову заявку формувати з даними з нового ВП?
-
В живі черзі нам було скоріше,приїхали і зробили,знайомі брали рандеву і чекали два тижні
-
Не переживайте, час ще є, може й раніше передадуть.
-
Так і робила
-
У моєї сім'ї такої вимоги не було але ми все одно пройшли у 90- денний період
-
Id gov ua натисніть оберіть приват і далі
-
Є слоти в Оттаві на завтра, може хтось встигне до завтра долетіти до Оттави
-
Місяць 😩 в цей момент в мене засіпало око 🤪 бо паспорт наче є, але його нема, щоб подовжити перміти, а треба встигнути до 31 березня🤯
-
У мене приват. Як це зробити?
12 Jan 2024, 17:45
402612/433028
less than a minute ago