PR CUAET
-
Наверное, переводили... Я уже не помню. В любом случае, цена вопроса $30 - можно и перевести 😉
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у BC PNP програмі якщо я не помиляюсь є вимога до роботодавця щоб компанія була provincial incorporated. А якщо компанія federal incorporated, в ВС є офіс, але головна компанія в Квебеці, такий варіант не підпадає під вимоги програми? Чи основне питання як податки нараховуються у співробітників?
-
Добрий день. Чи могли б Ви мені підказати одну річ. Йдеться про дозвіл батька, який не є в Канаді, на отримання дитиною (15 років) ПР. Батько дитини залишився в Маріуполі. Там примусово зараз усі мають два паспорти - український і російський. Дозвіл буде оформляти російський нотаріус. Чи має значення, який паспорт батька буде вказаний у дозволі? Звичайно, будемо просити, щоб нотаріус вказав саме українське громадянство, бо так є у свідоцтві про народження дитини. Не знаю, як вирішить нотаріус там. Чи громадянство батька взагалі має значення? Заздалегідь дякую Вам за відповідь.
-
Нам делал Владимир Яковцев, [email protected] 30 CAD за документ
-
Доброго дня, ніби передивилася та не розумію. Чи обов'язково витяг з Дії відправляти в Консульство, десь у ФБ читала, що достатньо витяг перекласти у сертифікованого перекладача. Дякую за відповідь
-
Якщо перебування у країні 180 днів і більше, то за законом треба подавати податкову декларацію в цій країні (так було в Польщі). А там хто як робить 😊
-
Eligible work experience At the time your application is submitted you must have either: • a minimum of 12 months full-time work experience in your current occupation in Alberta within the last 18 months, or • a minimum of 24 months of full-time work experience in your current occupation in Canada or abroad within the last 30 months or both – this work experience can be a combination of experience gained in Alberta, in Canada (outside Alberta) or abroad. Если для моего НОК требуется лицензия, чтобы работать в Канаде, я все равно смогу податься по этой программе, если у меня есть 2 года опыта работы по ней или нужно будет получить лицензию и потом подаваться ?
-
Доброго вечора,таке питання. Можливо хтось знає контакти сімейного лікаря,який набирає нових пацієнтів в Торонто чи Річмонд Хілл,Норс Йорк.Бажано україномовного,але можна і англомовного.Дякую
-
Круто, дуже швидко. Вітаю 🤗
-
А можна у Вас дізнатися скільки часу від АOR до eCoPR і у Вас ЕЕ чи non EE?
-
Доброго здоров’ячка всім! Дружина пробула в Німеччині 5 міс. та 2 тижні… Робити довідку чи ні - ось питання)) 50/50?
-