PR CUAET
-
Спасибо большое, будет как запасной вариант
-
Да,продлить без слота можно ,но не ранее чем за 2 месяца до окончания
-
Спасибо большое. А не подскажите, нашла в другой ветке что продлить загран паспорт детям можно без записи по вторникам и четвергам. Это реально и работает еще такое?
-
Думаю все буде ок 👌🏻 Діти тут головний фактор.
-
22 роки якщо дитина вчиться чи фінансово залежна від батьків. Також є виключенням будь-який шлюб
-
Ні, неможливо. Потрібно бути в Канаді на момент подачі
-
1. Не принципово, все одне ви на всіх додасте всі документи (в client information в заявці чоловіка можете долучити скан дозволу на роботу чоловіка, в якому є позначка CUAET, і до того ж ви в анкеті самій будете писати Ukraine 2022, та й в системі є дані про те, що він тут за CUAET разом з вами 2. Не потрібно, долучайте старий 3. Через веб-форму повідомляєте, вони доволі швидко запити на зміну адреси опрацьовують. Але якщо сумніваєтеся, то можете адресу сестри вказати у полі mailing address в анкеті
-
У меня с моно вышла тоже проблема, тк когда я пыталась открыть онлайн моно, они мне сказали что я должна появиться у них в офисе в любом городе чтобы закончить авторизацию, но я физически не могу этого сделать, тк нахожусь не в Украине. В итоге так они мне и не открыли ничего
-
Доброго дня, поділіться будь ласка який у кого досвід отримання EIT в APEGA? 🥺Особливо цікавить сфера civil engineering (transportation field). Отримала відтермінування та запит на 12 екзаменів, буду подавати на переоцінку, оскільки половина з них базових, які в мене були, а половина не з моєї вузькогаправленної сфери, яку тут окремо не виділяють. Можливо у когось таке було?
-
Просто відскануйте його і завантажте в поле Client information якщо йому більше року
-
Но я думаю лучше все таки сделать моно и поймать слот
-
Для продовження дозволу на роботу не потрібно
-
Зовсім ні. Я особисто знаю 2 сімʼї з відмовою. Одна дитина і дві дитини. Але мій кейс можна було написати краще. Просто коли я подавалась «канали» і простіші кейси. Консультанти зовсім не напряглися. Це я зробила висновки після прочитання групи в іншій гілці. Нажаль я знайшла цю групу вже після подачі. Інакше була б більш підкованою в цьому питанні. Тому діла йшли не те щоб погано но не сказать шо харашо 😂
-
Іноді мені здається, що легше полетіти в Індію, отримати там паспорт повернутись з ним в Канаду і вже на цей паспорт отримати ПР 😁
-
Мене пробували розвести консультанти на гум програму, але я відразу зрозумів що для мене це просто пуста трата грошей і часу. Як вони усміхаються, кажуть: подавайтесь, все буде ок))₴