PR CUAET
-
Я мала на увазі до 22 років. Моїй 18 цього року
-
Вітаю вас)) я з вами поряд йду ще від подачі на провінцію 🤞🏻
-
User Лиза has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрий день Маю SIN але знаходжуся та працюю поза межами Канади.Потрібно вказувати нулюву податкову декларацію чи суми які я заробила поза Канадою за цей рік? ( декларація перша)
-
Доброго дня усім . Підкажіть будь ласка. Якщо ми не встигаємо продовжити паспорт , в чоловіка до 2026 в мене до 2027, чи можна додати пояснення що дуже важко зловити слот? Чи продовжать чоловіку теж як мені до 2027 ? Дякую за відповідь!!!🙏🙏🙏
-
Вам в консульстві дали роздруківку коли ви прийшли запитати?
-
Всем привет , после апрувала сколько +- ждут ПР карточки ?
-
-
Порадьте будь ласка подаватись як родина (я чоловік і донька) чи робити краще окремо заявки на продовження ворк перміту? І може є відео свіже по якому ви робили Дякую
-
www.instagram.com/p/DFDe-0HtVRY/?igsh=eGJiNXRoNW96b2s5
-
Вітаю! Треба визначити ваш статус, якщо ви non resident for tax purposes то ви вказуєте лише суми зароблені в Канаді.Якщо ви податковий резидент Канади то показуєте весь world income
-
Доброго дня!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Хто отримав study permit в 2025? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Я перебуваю в Канаді за програмою CUAET з квітня 2022 року і вже маю діючий Work Permit, один закінчиться 25 березня 2025 року, інший у червні 2027 року, який дозволяє мені жити і працювати в країні. Однак я планую почати навчання у коледжі 24 березня 2025 року, і для цього мені необхідно отримати Study Permit, так каже коледж. Я дуже переживаю через поточні затримки у розгляді заявок, оскільки важливо розпочати навчання вчасно. Якщо хтось із вас нещодавно подавав заявку на Study Permit у Канаді, поділіться, будь ласка, вашим досвідом: • Як довго тривав процес? Чи можна отримати його в аеропорту прилітаючи зі США до Канади (були по роботі чоловіка там пару днів) лист про зарахування на руках з 20 січня. • Чи можна прискорити розгляд? Буду вдячна за будь-яку інформацію та поради!