PR CUAET
-
В мене портал 2 - 7 листопада
-
Заспокойся! Минулий раз коли прислали мені P2 , то 3 було разом, а сину прийшов аж ввечері - думаю все норм
-
Вітання! Підкажіть, яку форму і де можна заповнити щоби пришвидшити розгляд заявки? Після portal 2 (10 грудня) тиша..
-
Всім привіт, є питання, дуже прошу поради 🙏 WP закінчується 07.03.27 року, Віза 09.07.26 року Старий паспорт у який вклеєна віза діюча 12.04.27 року, але є новий паспорт дійсний до 28.12.33 року. У якому порядку подаватись на продовження? Продовжити WP а потім візу у новий паспорт? Або візу у новий паспорт а потім WP?
-
Я так розумію з порталом 2 від 8 січня можна пару місяців спати спокійно)) і не влізати у чати))
-
Скажіть, будь ласка, коли у Вас виготовлено паспорт
-
З їхніми сюрпризами..... Сподіваюся з'явитися дуже скоро🙏
-
Впевнена, що ні. Ви матимете скоріше результат. Це минулий рік застряг в часу
-
Мене це теж цікавить. З 11 жовтня )))))
-
Доброго дня може хтось знає чи приймуть мене в живій черзі на довідку з несудимості в консульстві в оттаві якщо Я належу до іншого консульського округу? Може було когось такий досвід?
-
Діліться, хто на яких заспокійливих сидить 😂 з цим чеканням - я вже не можу. Теж П2 початок січня. Бажаю всім, у кого П2 жовтень/листопад/грудень, щоб поскоріше вам видали eCoPR, і почали вже січню видавати 😂