PR CUAET
-
Обов'язково пройти медкомісію, але обмеження знімати не обов'язково. Але хтось отримав через зняття обмежень новий воркперміт на 3 роки.
-
Немає вже
-
Є 2 слоти в Торонто зараз, кому треба
-
А учится в колледже и университете он потом сможет? Я никак не могу понять что лучше и проще получить - study or work permit. У него не продление пермита, а получение нового из-за нового паспорта.
-
В нашому кейсі зарахували медицину, яку здавали по приїзду в Канаду (квітень 2022 року). Наш кейс вчора додала в трекер. 28.10 - подача 06.11 - ОAR 10.11 - біометрія 23.11 - medical exam passed
-
Я тут дивився по чатікам слідкував. Хтось казав про пʼятницю 19:00 (по Торонто). Ось так і вийшло. Зайшов - на дитину забукав слот. Але ще бачив що наче в середу о 13:00 (по Торонто) хтось бачив слоти. Чи це дорослі слоти чи ні - не впевнений
-
Може в інший час відкривають?
-
І не було сьогодні
-
Дорослим і справді немає
-
А дорослим?
-
На 24е січня
-
Для дітей до 16 от зараз бачу 2
-
В 13 це було у свята. Записуйтесь і через дітячи слоти , а прийде дорослий, на якого і робиться по його ПІБ запис. Бо там все рівно одна черга до вікна - і дорослих і до 16 років в дивляться в один реєстр з ПІБ.
-
І вчора і сьогодні рівно в 19:00 були місця в Торонто, вчора на 23січня, сьогодні на 24е січня. Я слідкувала за дитячим паспортом
-
Ок, получение нового. То есть можно получить сразу два? Я знаю только один случай когда в аэропорту выдали 2 пермита - ворк и стади. Всем остальным в просьбах отказали, и выдали один и вообще visitor record.
-
А пермиты вообще не продлевают - всегда выдаётся новый пермит с новым номером. Подавайте на стадипермит и воркпермит .
-
Просто стадипермит для учёбы сейчас - тоже будет на 3 года. И он может не закрыть весь будущий период обучения ребенка в колледже, когда он туда пойдет. И вам все ровно в будущем придется подавать на стадипермит на основании его зачисления. Поэтому, сейчас получение стадипермит может и не быть особо необходимым
-
То ви так робили чи це припущення? Бо ціна помилки може бути коштовною)
-
Хм, спасибо. Интересная информация
-
Ну это же в аэропорту. А тут вы подадите две отдельные аппликации.
12 Jan 2024, 17:45
40303/412114
6 minutes ago