PR CUAET
-
Так в Канаді наче всі на «ти» 🤷🏼 Викання і по батькові залишилось там далеко за океаном 😉
-
Ага, можна в тюрму сісти)
-
Ну… не будь таким впевненим сьогодні в it теж не все так гладко. Ага, 25 к🙂
-
Прошу мати повагу до співучасників, адмінів & міграційних консультантів. Правило #3 & #5 цієї спільноти. Якщо вам цікаві варіанти отримання ПР - звертайтеся, аби поговорити - продовжуйте в тому ж дусі до закінчення вашого тимчасового статусу. Гарного
-
@seadred обговорення тут
-
Вам вже казали в гілці цієї програми, що це неправда. Ви придумали собі проблему на рівному місці) ця програма справді відноситься до гуманітарної, але по квотам, але аж ніяк по правилам. Правила кожної програми відрізняються. І до цієї програми аж ніяк не стосується правило гуманітарної. Якщо у вас все добре і ви підходите під вимоги програми воззʼєднання - то все буде добре, лише питання часу. Не знаю чому консультант вас лякає відмовою, це дивно. Ви по воззʼєднанню з ним подавалися?
-
Це е безкоштовно, можуть реєструватися люди з PR і citizenship з 14 років
-
Сьогодні до 5 години est є ще час зареєструватися щоб приймати участь у виборах ліберальної партії
-
Звертатися до свого коледжу чи універу - вони вам нададуть.
-
Блін 😁 Повір(те), не для всіх Канада це панацея і едемський сад, особисто я прилетів сюди в надії отримати ПР а згодом і паспорт. А вони щось крутять мутять тими людьми 🤷🏼 За мій тимчасовий статус не хвилюйся, я громадянин країни учасника ЄС, можу по без візу навіть в США полетіти ☺️
-
Скажіть будь ласка, де брати цей PAL?
-
Чесно, я в розпачі. Ця програма зараз відноситься до H&C, якщо переглянути вимоги, то я не входжу в цю категорію. Тобто, чоловік може бути моїм спонсором. Тому, думаю що може бути відмова. Та й консультант рекомендує податися по Spouse Class.
-
Тоді можливо він просто хоче заробити на вашій подачі по Spousal sponsorship. Дивіться, відмови по тій причині, яку ви описуєте не може бути, це абсурд. Інше питання, якщо ви не можете / не хочете чекати - тоді так, можливо (не точно) що спонсорство буде швидше, ніж воззʼєднання, але ніхто вам гарантувати цього не може, бо по спонсорству зараз теж час очікування збільшився до 2 років, якщо не помиляюсь. Це вже вам вирішувати, по якій програмі йти. Вибір є. Але не треба розганяти паніку по гілкам, що буде відмова) 😊
-
В дізнавалися що зараз відбувається з ІТ? Величезна криза
-
Підкажіть будь-ласка, особа яка спосорується протягом 3х років (дитина - 10) не може претендувати ні на яку державну допомогу. Про яку саме допомогу йде мова? Чи рахується EI, Ontario Works, GST/HST виплати?
-
Все залежить як швидко ви оплатите доставку DHL та відправите заяву у консульство з прикріпленим чеком оплати від DHL.Бо якщо ваш паспорт попаде у дип пошту ,то вже нічого не зміните .Мені прийшов паспорт у Торонто за 10 робочих днів,та десь два тижні чекав на трек номер від DHL поки їм передали паспорт для доставки