PR CUAET
-
Так як і на себе. Просто додаєте свідоцтво про народження, де вказані батьки. Можна додати перміти батьків (не пам'ятаю, чи не з'являється ця вимога автоматично), або в листі написати про перміти батьків.
-
В законі пише - не більше одного обʼєкта нерухомості. Може від цього можна відштовхуватися. Але загалом я не знаю хто міг би то авторитетно і вірно сказати. Дві точно не можна на WP. А варіант жити в одній провінції а в інший здавати - не знаю.
-
Різниці немає. У мене дочка 15 років подавалася зі свого акаунта, я зі свого, чоловіка подавала через його акаунт. Сина подавала зі свого, але в листі писала, що ми з чоловіком подалися на продовження пермітів. Сину дали на термін дії мого перміту.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка Працюю офіційно парт тайм З парт таймом не продовжать охіп , якщо common law partner працює фул тайм Чи можна показати його лист з роботи ? Чи це не працює так як з дітьми Хто стикався в Онтаріо Чи попросити емплоера написати в листі фул тайм ? Чи вони це будуть перевіряти
-
Нарешті!!! Отримали ECOPR тільки що 🎉 Портал 2-31 жовтня
-
Чи є якесь посилання на відео чи інструкцію як це робити на основі перміту батьків
-
Дякую
-
Ну це дуже дивно що не можна розпоряджатися власною нерухомістю так, як ти хочеш. Виходить не така ж вона й твоя на справді😁 Доречі чат GPT каже що можна здавати з WP. Та коли я брав моргіч мій ріелтор теж казав що можна здавати в рент. Провінція Альберта.