PR CUAET
-
Напевно апостіль потрібен
-
Що в них там за каша відбувається,одним людям приходить P1,на другий день P2.,інші чекають місяцями без змін,недарма їх там планують 3100 звільнити.Немає ніякого результату від них якщо на одному єтапі висиш 20 місяців.Можливо процес піде швидше коли не буде бюрократії там і вони будуть якось хвилюватися за свої робочі місЦя
-
Виключно факти відмови! Нічого зайвого, прошу вже багато разів . Не засмічуйте гілку. Всі інші обговорення в General, Flood та відповідні гілки
-
Певно non-EE
-
Підкажіть будь ласка хто продовжував паспорт у Торонто?
-
Подаємося Manitoba Skilled Worker.
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка. Моя дочка зараз в Канаді на основі Visitor Records. Вчиться в школі, 4 клас. Чи потрібно мені подавати на Visitor record extention, чи краще на Study permit?
-
Всем добрый день. Я нахожусь в Канаде по программе CUAED, у меня есть туристическая виза в США на 10 лет, уже ездил туда два раза. Подскажите есть ли легальный способ получить право на работу в США, иммиграция не нужна ,только работа?
-
Немає сенсу дзвонити. Подивіться гілку Хронологія. На тому тижні отримували ті, в кого портали були в кінці жовтня. Сьогодні отримав хтось з порталом на початку листопада.