PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка. Моя дочка зараз в Канаді на основі Visitor Records. Вчиться в школі, 4 клас. Чи потрібно мені подавати на Visitor record extention, чи краще на Study permit?
-
Ви подаєтесь по non-EE чи EE?
-
Нерухомість власна, тобто Ви вже її викупили, і не маєте жодних зобов'язань перед банком? Не маєте на неї моргідж як на primary residence і відповідну страховку?
-
Всем добрый день. Я нахожусь в Канаде по программе CUAED, у меня есть туристическая виза в США на 10 лет, уже ездил туда два раза. Подскажите есть ли легальный способ получить право на работу в США, иммиграция не нужна ,только работа?
-
Підкажіть для новачків в цій темі, що треба купити, щоб практикуватись на Celpip test?
-
Немає сенсу дзвонити. Подивіться гілку Хронологія. На тому тижні отримували ті, в кого портали були в кінці жовтня. Сьогодні отримав хтось з порталом на початку листопада.
-
Скажіть будь ласка Хтось отримував паспорт у Львові ? Терміновий ?
-
Доброго дня! В чаті багато інформації, що довідка з ДІЇ з нотаріальним перекладом зараз не підходить. Хтось може надати цю інформацію, де можна знайти офіційне джерело?
-
А можна будь ласка по-подробніше про це ?
-
Дуже дякую:)
-
якщо non-EE, то достатньо тільки першої сторінки з вашим фото та сторінку з канадською візою (якщо проживаете в Канаді).
-
Тепер питання: коли має бути наступна дип.пошта до Торонто? Друзі, чи хто володіє інформацією?
-
Виготовлення 1 тиждень.
-
Так я читала вимоги. Але подумала що якщо запитують про подорожі іншими країнами, можливо треба додати докази. Ну якось так.
-
За два місяці , не раніше
-
Тільки 100% гарантії нема що приймуть 🤷
-
По є-черзі місяць і тиждень
-
Порекомендуйте викладача для підготовки до Celpip
-
А скільки ви чекали?
-
На раніше ніж ваш візит?