PR CUAET
-
В мене таке питання, чому над нами так знущаються з цими слотами і особистими візитами в консульства? Чому ми маємо витрачати купу грошей на польоти і не можемо зробити все через пошту? (Як в інших консульствах для інших країн) Мені здається що над українцями просто обожнюють насміхатись. 😑Хтось писав їм мейл стосовно цього? Чому я з Галіфаксу маю літати незрозуміло куди та ще й якщо пощастить?!
-
Наскільки я розумію то відбитки пальців для виготовлення паспорта якщо я вірно розумію ви здаєте разом з поданням документів на оформлення паспорта
-
Дякую, пробую
-
Не рахувала скільки всього, але це максимум що я чула від інших
-
Я усе удалив та закрив усі вкладки в браузері ,наступним кроком було перезапустити телефон чи ваш пристрій через який входите і спробуйте зайти знову
-
Не знаю, в консульстві Ізраїлю виготовити новий паспорт можна відправивши документи поштою. Вся біометрія в них вже є. То чому нам так не можна?
-
І що з цим зробити? Як зайти, не знаєте(
-
Так я стикався
-
А як ви по пошті відправите відбитки пальців? 😅
-
Доброго дня, скажіть будь ласка хто стикався з таким, що проходжу авторизацію через дію і кидає на загальну сторінку дії в додатку і так вже тиждень. Що неправильно роблю ?
-
Дякую! А які причини для продовження? Чи неважливо?
-
Я в Канаде с 2006 года была несколько раз, у друзей, и не было проблем с визами (тогда давали одноразовые), а в 2013 мне отказали, за месяц до майдана, о котором мы еще и не знали тогда. Сыновья были еще в процессе ПМЖ. Отказ - это такой непредскажуемый нюанс, увы. Тут надо все взвешить хорошо.
-
Я вас дуже розумію. Я почала вчити в серпні і в листопаді наважилася здати TCF. Результат В2 В2 В2 А2. А2 за письмо.тка було шкода, просто немає слів. В принципі і результат непоганий, але мене як відвернуло від цього франсе. Розумію що треба доучувати і перездавати, але як подумаю що треба знов за все братися - хочеться плакати.