PR CUAET
-
Я в Канаде с 2006 года была несколько раз, у друзей, и не было проблем с визами (тогда давали одноразовые), а в 2013 мне отказали, за месяц до майдана, о котором мы еще и не знали тогда. Сыновья были еще в процессе ПМЖ. Отказ - это такой непредскажуемый нюанс, увы. Тут надо все взвешить хорошо.
-
Я вас дуже розумію. Я почала вчити в серпні і в листопаді наважилася здати TCF. Результат В2 В2 В2 А2. А2 за письмо.тка було шкода, просто немає слів. В принципі і результат непоганий, але мене як відвернуло від цього франсе. Розумію що треба доучувати і перездавати, але як подумаю що треба знов за все братися - хочеться плакати.
-
Вітаю,ні це не на цьому чаті було, бо для мене це нове , я знайшла подивиться але тут для батьків хто не трудоспосебен www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/cpp-childrens-benefit.html
-
Були в п’ятницю вже в 9:00 в консульстві. Не прийшли люди на свої амойменти вранці, тому нам віддали паспорти вранці і ми не чекали до 13:00.
-
Усім доброго результату і успіхів,дякую за увагу і допомогу
-
Чи маєте ви інструкції як можна замовити доставку DHL
-
Дякую! Записалась на 15 вересня
-
Тут взагалі якась містика з візами,першу отримали з першого разу ще 2010 з чоловіком разом,потім дві відмови,потім дали на 10 років,в 21 році в кінці подала тільки дитині,бо зробили новий паспорт,а віза в старому зрозуміло закінчилась,дали відмову🤦♀️і поті з початком війни погодили за 3 дні,так що це ще той атракціон
-
В нас більш сильна система безпеки