PR CUAET
-
Дякую☺️
-
Дякую 🥰
-
дякую🙂
-
Пишите дату початку роботи і все
-
Дякую зараз спробую)
-
Тільки в консульстві сам працівник вам відповість прийме вас чи ні, одних приймали інших ні 🤷
-
Якщо йому є 18 то резерв доведеться показувати
-
А скажіть, будь ласка, якщо я зловила слот для сина, вказуючи що це моя дитина, його приймуть в посольстві? Ніяких запитів про вік( він повнолітній) і про резерв не було, коли я отримала слот.
-
Ось інструкція: Заходимо на сайт е консул інкогніто в браузері хрому, вносимо дані свої та того кому треба слот це кроки 1,2 і 3 УВАГА НЕ натискаємо далі, тому що потрібно змінити в налаштуваннях телефона(чи чім ви ловите) часовий пояс на Київ та змінюємо вручну дату на будь яке число та місяць, головне з майбутнього 🕤 наприклад 31 березня 24:00. Повертаємося на сайт е консул і натискаємо "далі" переносить нас на 4 останній крок тобто календар з візитами 🤩 Міліон доступних слотів з серпня до грудень (до серпня всі слоти вже зарезервовані хочете можете перевірити самостійно 😉). Починаємо клацати по черзі по усім синім (блакитним) візитам -сайт каже "сорі зайнято обери інший" обираєте аж поки не почне погрожувати "видалю всі дані" ВІТАЮ це значить що слот ви обрали 🎉 Повертаєте в налаштуваннях в телефоні канадський пояс та час і вуаля ваш слот у вас в кабінеті (може прийти на мейл підтвердження що ви отримали візит який треба буде ще тричі підтвердити за 30,7 та 3 дні ??! ) якщо не прийде нічого страшного головне візит є.
-
А донці теж дали ворк перміт до кінця дії вашого перміту чи на окремі дати незалежно від вашого?
-
В телефоні в налаштування вручну змінити пояс та дату
-
Вибачте але в мене пише ось так на останньому етапі, я не можу зрозуміти де дату вибирати((
-
Вакансії переглядайте - чого час даром тратити 😁😁
-
Моїй 16, має новий паспорт. То буду подавати в березні, щоб їй дали на 3 роки новий.
-
Хто нещодавно забирав паспорт, Едмонтон, години такі як вказано на сайті?
-
Возможно монреальскому офису дали фору до конца месяца разрести свои завалы. Из других офисов кто-то успел получить за последние дни?
-
Доброго дня чи можете підсказати будь ласка актуальну адресу посольства в Оттаві? Памʼятаю що вони наче переїжджали
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто недавно оформлял SIN он-лайн, сколько заняло по времени?
-
Дякую! Вагаюся чи подавати доньку зараз, паралельно поки чекаю на продовження ВП чи дочекатися поки мені продовжать і тоді вже подати її
-
Всем привет,какая сейчас ситуация в Эдмонтоне по живой очереди
12 Jan 2024, 17:45
403403/462067
8 minutes ago