PR CUAET
-
Тобто у всіх максимум буде до 31.03.2027?
-
Подовжити = видати новий на дату більшу за той, який зараз є.
-
ні, можуть не подовжити, або подовжити до кінця дії візи наприклад.. або на якийсь інший термін, на розсуд офіцера..але заявку можна подати
-
Я знаю часто до справи додають лист від заявника, емоційний зі своєю особистою історією. Можливо там і включити момент, що батька в окупації змусили отримати російський паспорт, це було питання життя і смерті, ітд…
-
www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego
-
Я понял, что до весны ждать прогресса не надо 😁
-
Да.
-
Ну это не только ПНП ЕЕ, обычный ЕЕ и СЕС так же
-
Я розумію. І це теж складні обставини, жахливі…батько відпустив дитину, в надії що десь далеко від росіі у неї буде майбутнє…буде дитинство безпечне, як має бути…
-
Прикол в том, что я подавался по ЕЕ, но был элиджибл по 3м программам. Выбрали по пнп.
-
Дякую 🙏, це навіть не буде брехнею, бо інакше там ні роботи, ні медичної допомоги, ні пенсії - просто нічого не отримати.
-
Дякую!
-
Всім привіт! А підкажіть будь ласка чи хтось оновлював візу стікер у новий паспорт, тобто новий паспорт і потрібна віза стікер, візитор уже є до 25 року. Дитячий паспорт. Чи потрібно заново подавати на візу? Дякую завчасно!!!
-
5-15 months
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає, а чи точно навчання на військовій кафедрі в університеті не вважається «проходженням» військової служби
-
3-4 міс на федеральний етап- зараз звучить, як диво якесь. Розумію, що нині процеси можуть пришвидшитись, але я свій ПР чекала 22 (двадцять два) місяці на федералці
-
А какие сроки non EE ?
-
Ми теж чекаємо) ще 2 місяці
-
4 місяці для номеру
-
Ну тоді раз ми все ще чекаємо номер кейсу...то і ПР чекати 15 мон😂😂😂
12 Jan 2024, 17:45
40341/440739
3 minutes ago