PR CUAET
-
Резерв і QR код є.
-
Вибачте, а що написано в відмові? Причина яка
-
Добрый день Подали на ворк премит (продление) в конце июля В документе который пришел в подтверждение написано до 01/30/25 якобы действует старый или пока не выпишут новый Так же есть приписка что нельзя покидать Канаду пока не будет новый ворк пермит Вопроса два: - можно ли работать? - можно ли вылетать в отпуск на неделю?
-
Попробуйте зайти на сайт консульства забронировать Слот, я так понимаю если есть проблема с резервом- вам не даст сайт возможность забронировать
-
В заяві я обов'язково буду вказувати Ukraine 2022, а в питанн,і про візу я й раніше вказувала візу CUAET.
-
Добрый день! У меня была такая же ситуация. Подавали на всю семью на продление и мне почему-то тоже выдало при оплате и за биометрию тоже. Оплатила. Потом пришло письмо ч запросом на прохождение биометрии. В моем электронном кабинете IRCC информация о биометрии до 32 года есть. Я, по совету консультанта, просто ничего не делала и через полтора месяца от подачи мне пришло письмо с подтверждением биометрии и ещё через несколько дней продлили пермит. Это какой-то их глюк в системе.
-
Вітаю Підкажіть, бо я не живу в Канаді ситуація у моєї мами з Канади. Є віза Work permit до липня 2025 , є діючий паспорт до жовтня 2025. Подала документи на PR ще в кінці вересня. Питання, чи можна зробити WP на паспорт, що дійсний до жовтня. Тобто встигнути це зробити до 31 березня. потім паспорт продовжити та податись на новий паспорт. І скоріш за все PR прийде якраз. Чи вони не дадуть вже візу на такий короткий строк, до жовтня? ( наразі маємо слот на серпень) але може зможемо зловити раніше .
-
Мій син колись тут вчився рік, нічого не порушив, повернувся в Україну, через два роки подав на візу і отримав відмову 🤷♀️ Відтак, вже дорослим, з родиною, 4 рази подавав на візу студентську, також мав три відмови, на четвертий раз нарешті візу отримав 🙈
-
Когда там уже следующий отбор то будет?🙄 я так понимаю, по аос уже месяц никого не приглашали податься на номинацию, да?
-
Хтось підкаже як поступати в даній ситуації, зараз сину 15, в червні буде 16, як правильно записувати на паспорт? Бо коли зараз ловлю «як дитині чи підопічному» багато вільних слотів, а чи приймуть після виповнення 16 по цих слотах? Вже геть запуталася
-
Скаргу надіслано