PR CUAET
-
Достатньо копії реєстрації, договір можна показати їм не пам'ятаю чи копію треба їм.
-
Так, на той самий аккаунт з якого подавались.
-
може
-
А що власне вас цікавить? Терміновий роблять за 7 днів.
-
Ні, middle name це друге ім’я, не по батькові
-
але майте на увазі, що здати біометрію треба по їх запиту, самі не йдіть)
-
На цей портал де ми подавали на CUAET?
-
Добрый вечер всем , скажите пожалуйста , офис может меняться в процессе рассмотрения на фед этапе ?
-
Перейти на вкладку де е консул заходили
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, для оформлення закордонного паспорта для осіб від 16 років. Чи потрібна довідка про місце реєстрації з України чи достатньо копії сторінки паспорту зі штампом про реєстрацію? Також чи потрібна довідка від лендлорда, в якого орендуємо квартиру чи достатньо копії договору про оренду? Дякую!
-
Дякую вам велике!
-
До 31 Марта, це офіційна інформація. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Спасибо
-
Перепрошую, ще одне питаннячко) а чи може те шо я стою в є черзі діяти на те що я бачу всі дати але сірим кольором? Чи воно одне до другого не стосується?
-
А взятки они там берут?
-
А, там надо зарегистрироваться. Поняла) спасибо большое,
-
Доброго дня. Можливо хтось підкаже питання по пунктах Employment history Та NOC 2021 match В розділ NOC 2021 match Ми додали емплоймент леттер з 2х робіт. Тому що в Канаді було 2 роботи. А що додавати в розділ Employment history ? Емплоймент леттер не можна 2 рази додавати .
-
Бо там треба окремо створити логін і пароль, не від ірсс
-
Дякую!!🙏🏼
-
А вы не подскажите оплачивать с сайта IRCC или CRA ? Была в личном кабинете IRCC оно перекидывает при оплате дальше, внешне уже похоже и на CRA Просто ввожу логин и пароль от IRCC на сайте оплаты и не подходит , это eServices.cic.gc.ca
12 Jan 2024, 17:45
403566/470800
about a minute ago