PR CUAET
-
Щиро дякую! 🙏 Вийшло!
-
І так і так нормально
-
А де це сказано? Написано що роботодавцем може бути приватна особа. Яке запрошення? Як воно має виглядати?
-
В Вашому ВП було вказано що він виданий на основі ТРП, чи нічого не було про це?
-
Доброго дня, Манітоба належить до зони відповідальності ГКУ в Торонто. Необхідно звертатися туди. це мені відповіли в Едмонтоні по емейлу сьогодні. Я запитувала чи можу до них звернутися за офорленням закордонного паспорта. Може хтось їздив з Манітоби до Едмонтона. Скажіть прияли у Вас документи на закордонний паспотрт?
-
Це дуже крутий результат! Я уявляю скільки праці і старань Ви доклали! Це дуже круто!👏
-
Дякую!
-
Після того як закінчиться паспорт. Строки зараз 8-10 місяців. Проте багатьом чоловікам зараз вже можна буде продовжити паспорт навіть з порушеннями обліку
-
Parents grandparents
-
Підкажіть будь ласка, якщо у дитини 15 років є visitor record з правом вчитися та одночасно Open Work Permit без права вчитися дійсні ще на рік, які саме дозволи потрібно подовжувати/отримувати зараз? OPW та подавати на Study Permit, чи все ж таки подовжувати Visitor Record (як розумію цей VR ще підходить для школи але не підійде для ВУЗу).
-
Ваууу. Нам треба менторшіп від цього хлопця! Як його знайти?
-
Одну 5710
-
Я вже кілька місяців намагаюсь розібратися з цим питанням. Мені підказали, що якщо подаватись на trp+wp в одній заявці, то можна продовжувати працювати
-
Сьогодні оформлювалабез довідки.
-
Скажіть, хочу написати веб форму, та не впевнена до якої категорії відносяться наша програма
-
Мій таймлайн, Express Entry, CEC 02/07/2024 - подача, друга спроба 17/07/2024 - ІТA 06/08/2024 - AOR 13/09/2024 - biometric request 19/09/2024 - review of medical results 25/09/2024 - biometric enrollment 18/10/2024 - Portal 1 letter 31/10/2024 - Portal 2 letter 27/01/2025 - eCoPR letter
-
Онлайн ТРП не приймають
-
Я подаю за день до закінчення на ОВП, а на день після закінчення на тРП+ОВП поштою. Проте почитайте новини по паспортах, швидше за все він може зараз продовжити паспорт і уникнути всіх цих проблем
-
Слот зловили? Бо я вже перезаходила зі всього що є... і знову теж((
-
Осінню 2026 року. У нього просто є діючий візітор рекорд і я думала що можливо я встигну подати на стаді перміт замість візітор рекорд
12 Jan 2024, 17:45
403596/462142
4 minutes ago