PR CUAET
-
Проверила, я поставила да. Но у нас ничего 🤷♀️, надо звонить
-
Підстава зняття з обліку — виїзд за межі України більше ніж 3 місяці, як, на ваш погляд, підтверджується?
-
Не маєте. Це буде протирічити територіальності розповсюдження закону. закони України діють виключно на території України(і в дип установах відповідно)
-
Можливо трошки незвичайне питання Але Програма OINP In demand, є кілька ноків Моя робота схожа на один з ноків, але по факту відноситься до іншого Роботодавець погодився написати в джоб офері нок та обов’язки, які підходять під програму Чи можуть офіцери це якось перевірити і не погодитись що я маю нок який підходить для програми?
-
Ну паспорт це ж не тільки подрожі. То якраз напевно найменша його цінність. По країхнах куди можна без візи різниця хіба UK, USA, Canada and Australia Але право жити в Канаді, спрощене право на роботу в США, та спрощені шляхи іміграціії в США вже чого тільки варті. Також захисти та забезпечення і критична медицина ...
-
Я не ухилянт А військовонезобовязана
-
От це реально. Але фактично їх розпорядження то туалетний папір бо громадян вони не стосуються. Ну у наших кретинів і принцип територіальної дії законодавства в законі про мобілізацію ігнорується(держава не має права покладати будь які обовʼязки на людей по за своєю юрисдикцією а там вказано що треба повідомляти тцк)
-
Після підняття медіани зп я далека від медіани стала. Й роботодавець зразу попереджав, що lmia не робить, тож або міняти роботодавця, або іншим чином піднімати собі бали. Почала вчити французьку й буде ще селпіп пробувати на 10ки підняти. Поки отримала по всім секціям слб9+, то вже свято 😅
-
Спасибо большое, сейчас проверю 🙏
-
Так похуй на розпорядження. Розпорядження не може протирічити закону
-
От це можливо. Але з за кордном є шанс пропетляти.