PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, оформила доставку DHL 27.12 і досі немає трекінга. Відправила квитанцію на електронну адресу [email protected]. Може я в чомусь зробила помилку? Чи скільки чекати?
-
На стаді перміт для коледжу можна подаватися лише після зарахування в коледж. Вам пришлють лист-підтвердження з коледжу і на основі цього листа ви зможете податися на стаді перміт. Там ще треба буде провінційний лист мати. Зайдіть на офіційний сайт IRCC і перегляньте перелік документів, які необхідні для подачі на стаді перміт. . Якщо прилетить до 31.03 - то хіба що візітор рекорд можна буде продовжити або можна податися на ворк перміт. Для стаді перміту для школи треба також лист підтвердження зі школи, але в коледжі по такому стаді перміту вчитися не можна.
-
Скажіть хто подавав нещодавно одну заявку на продовження ворк перміту з усіма членами родини разом чи правда що довше буде ? Бо зараз заповнюю і не знаю як правильно зробити Доньці і собі разом а чоловіку окремо ?
-
На жаль ні. Точніше працювати люди в більшості будуть, але це буде так звана робота без авторизації, що робить людину inadmissible по статті A40. Відповідно як мінімум це варто задекларувати. АЛе технічно, працювати поки ви вже не в статусі, і чекаєте на ТРП не можна
-
Теж думаю зробити разом але не знаю як краще Всі роблять окремо
-
Одружений має партнера, який може принести бали за мову, досвід, освіту.