PR CUAET
-
Але я не спеціаліст Це з інфи, яку ми бачимо Хто їх знає там
-
Так, в колег кілька клієнтів минулого тижня вже продовжили. Ті про кого мені особисто відомо зробили це в Оттаві та Едмонтоні.
-
Щойно записалася на серпень, дякую вам спільнота 👏
-
Я думаю, що так
-
А який лист треба писати ? Не чула про це Знаю паспорт треба про шлюб якщо є , фото і ворк перміт Наче все але поправте мене
-
Скажіть, хто подав вже заявку на продовження ворк перміту як ви писали лист офіцеру ? І що ще прикріпляли до нього?
-
Тобто, ви гадаєте, що в кого є AOR, ті попали в квоту на цей рік?🤔
-
Так 6 місяців від дати цього лист. Загалом лист приходить на другий день. Чоловіку прийшов, в мене була затримка 3 дні
-
Ось тут нічого не потрібно ?
-
Вітаю, потрібна довідка з Латвії. Чи ви працюєте з цією країною?
-
А для дитини що тут треба вибирати 3х років яка в садок ходить Там де дорослі work а її обрати візітор Так як в неї зараз візітор
-
Розумію
-
СЕРВІС НЕ ДОСТУПНИЙ! Мені цей напис сьогодні буде снитися та не знаю як це змінити((
-
5710 вона же тільки на ворк перміт, як це покаже, що мені потрібно TRP?
-
🥲🥲
-
Я б теж хотіла такою бути!😂 Але цифри мені не дають!
-
Тільки чекати і думи гадати
-
Прошу. Навіть якщо дитина не може зараз приїхати, то на стаді перміт для коледжу ви завжди можете податися за межами Канади, якщо поступите в коледж. Після затвердження стаді перміту - вам прийде запит на паспорт - і наприклад в Варшаві можна вклеїти візу в паспорт - це буде студентська віза (але лише на термін навчання). І тоді вже в аеропорту ви отримаєте стаді перміт.
-
Я заходила забивала дані,поті перед тим як підтверджувати змінила час і дату ( час на Київський, а дату на 25 лютого
-
Я оптимістична 😁
12 Jan 2024, 17:45
403658/462157
less than a minute ago