PR CUAET
-
дякую
-
Невпевнена. Найбільшість людей подались в перші 3 місяці і в останні 2. Тому, я гадаю, що не 10, так 8 точно буде
-
Зрозуміло чому я не можу😂 вони всі у Вас🤣
-
теж на минулому тижні відправив, dhl прислали лише що вони отримали мій платіж і все
-
😂🤣😅
-
Тоді я З п’ятниці зловила як мінімум 200 слотів але у особистому кабінету їх немає де же вони🤣🤣🤣
-
В монобанку немає ніодного офіса. Це віртуальний сервіс.
-
А ви давно чекаєте? Мені прийшов лист з dhl, я питала як отримати трек номер, вони пишуть , що консульство не відповідає на листи, які ми з заявами відправляємо, а як тільки МЗС опрацює мою заяву, прийде трек номер. Все.
-
Оце З’являється коли тільки питаєшшся зробити запис на візит
-
Писали що це означає що Ви слот впіймали. Треба перевірити в особистому кабінеті. У мене теж так висвітилось, але нічого не впіймала. Перевірте кабінет і якщо слот є поверніть час на теперішній.
-
Ок. Я не буду сперечатись. Як я вище зазначила, нам не дадуть а ні 5, а ні 6 з 8-ми
-
Отож а це зʼявилося як тільки клипаєшь-ЗАПИСАТИСЯ НА ВІЗИТ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/ccfd2c32e311f67e4e2ec4e24afd7a84ac7a29064458aa8d15b2b9df8694a738
-
В таблиці зі статистикою є ці дані. Там є загальна кількість заяв та кількість заяв у 2024 році. Якщо відняти буде кількість у 2023. Я точно не памʼятаю треба її відкрити заново, але там щось біля 5 тис було не більше. Додайте 13 днів січня (але тут взагалі багато хто без аор). Тож може 6 тис, не 10
-
Я гадаю, ви мне все одно розумієте. Навіть, якщо там не 10, а навіть 5 (хоча мені здається, що 8-10 тисяч), з загальної квоти в 8 тисяч нам все одно не дадуть ні 8-10, ні 5. Я про це
-
Дякую, тоді що писати тут при заповнені?
-
🤣🤣🤣🤣 навіщо мені стільки ,треба очки щоб хоча б один побачити у приватному кабінеті 🤣🤣🤣
-
Сорі) а як попасти на графік. Це як пощастить?
-
Щоб спіймати слот треба попасти на графік і там забити день та час
-
Чудово.А на які числа зараз виставляють не підкажете?
12 Jan 2024, 17:45
403697/466639
about a minute ago