PR CUAET
-
Друзі, ситуація з ПР не проста зараз, чоловік виїхав під час війни легально, дані в Резерв+ не оновив вчасно, в Україні отримував повістку написану "на коліні", була неявка по тій повістці, зараз постало питання отримання нового паспорта, не знаю, що нам очікувати оновивши дані, чи може бути статус "в розшуку", чи штраф, чи що..намагаюсь розібратись, буду вдячна за поради
-
Нет, у меня вообще не пропускает дия, пишет не прошла проверку и все
-
І Я ТЕЖ
-
Я дзвонила кілька разів і агенти підтвердили, що я зможу легально працювати. Але мабуть це тому, що я продовжую трп, він в мене є від початку разом з ворк пермітом. Я вже заплуталась
-
Шось не так робите значить, чітко по інструкції робіть.
-
chat.whatsapp.com/DA1VSwQ8zqqFdD7Zg277Or ось
-
Дякую Вам за такі гарні для нас відповіді🤗
-
В дії оцей ВОД так?
-
Он вище дорослому чоловіку дозволили лишити конверт на відправку готового паспорту на дім, до нього тільки дітям до 12 років відправляли
-
Вітаю, так написали вам
-
Дякую буду заходити продивлюватись. Але в мене останній липень і серпня немає, незнаю чому
-
Вітаю, писали вам раніше в особисті
-
З серпня були. Де його тепер подивитися?
-
Отак заходьте і будуть вам доступні слоти ! Хіба що починаючи від серпня 🤷 а може вже і вересень
-
Хтось в курсі, посольство в Оттаві Канадою відновило відправку виготовлених паспортів після того, як вони до них до посольства прийшли? Чи лише особисто треба забирати новий паспорт?
-
Якщо є слот то не відмовляють
-
Ні я сьогодні стала в неї перед тим як з Вами почала спілкуватись.
-
Зайдіть в дію та подивіться, а також перевірте реєстр адмін порушень МВС
-
З 14
-
Інкогніто пробувати, автоматичне налаштування зняти, часовий пояс Київ, дата з майбутнього! Все вийде
12 Jan 2024, 17:45
403760/459211
about a minute ago