PR CUAET
-
В Оттаві
-
Де вам вклеїли візу?
-
Хм… я зараз зловила слот чоловікові. Але я поставила галочку «для підопічного». Слот на його імʼя
-
Шукайте відповіді в іншій гілці, де все про слоти .
-
Так от якраз до того і питання - inadmissible означає для офіцера що ви не маєте права на вʼїзд і навпаки це визначає вас як особу з «проблемами» якій відмовляють у візі наприклад - не вкладається в мене як ТРП може «замінити» паспорт якщо на офіційному сайті IRCC написано щодо паспорту і його валідності і також щодо “inadmissible person=ні перетину кордону відмова в візі» дивно це якось
-
Доброго вечора! Чи є хтось у чаті, хто евалюював диплом кандидата наук?
-
Запити на біометрію для ваших чисел були набагато пізніше, але можливо через те що заявка була не оплачена спочатку, то трохи посунули в черзі :( якщо є АОР ви вже можете підтягнути в gkey свою аплікацію, наскільки я розумію
-
Привіт підтвердження про оформлення за 30 ,7,3 прийде на електронну пошту чи треба в кабінеті дивитись?Чи треба щоб вже оплачено було за паспорт при оформленні? Де знати реквізити на оплату паспорту щоб не їхати лишній раз в консульство?Чи одразу можна замовити швидшу доставку ? Де брати реквізити на поштову швидку доставку?
-
У грудні
-
Коли? Мене без проблем прийняли у жовтні. Торонто
-
@samanta 1000 плюсів в карму ❤️❤️❤️
-
Та дай то бог .То було ж казали що не можна.Але зціпивши зуби прийняли мого чоловіка на мою дату.
-
Відправляла звичайною поштою, є варіант відправки курʼєром
-
ну я про Альберту, тут EIT людям с неканадским образованием после 3 лет учебы не дают. тем более у подруги оно вообще не инженерное было.
-
Основний нок питає після ІТА, там треба вибрати нок на базі якого подаватись. Тому й не знаю чи перший вказувати чи той, що з lmia
-
Я першу заявку на продовження ворк перміту подала лише з 3 роботами :( і помітила це лише зараз… коли заповнила нову заявку😭 але вже як є
-
В нас через 13 днів прийшла ПР-картка тільки одного члена сім'ї, а через 17 днів (від eCoPR) всі решта.
-
Це був візовий центр чи курьерська доставка?
-
Це не я придумала - так пише на офіційному сайті в поясненнях - якщо більше робіт - то треба створити додаткову форму і прикріпити. Блогери напевно не до кінця пояснення читають - тому і відео такі.
-
Також можна
12 Jan 2024, 17:45
404028/468483
3 minutes ago