Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Основний нок питає після ІТА, там треба вибрати нок на базі якого подаватись. Тому й не знаю чи перший вказувати чи той, що з lmia
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Ly
    wrote on last edited by
    Я першу заявку на продовження ворк перміту подала лише з 3 роботами :( і помітила це лише зараз… коли заповнила нову заявку😭 але вже як є
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    В нас через 13 днів прийшла ПР-картка тільки одного члена сім'ї, а через 17 днів (від eCoPR) всі решта.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Це був візовий центр чи курьерська доставка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Це не я придумала - так пише на офіційному сайті в поясненнях - якщо більше робіт - то треба створити додаткову форму і прикріпити. Блогери напевно не до кінця пояснення читають - тому і відео такі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Також можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Igor Igor
    wrote on last edited by
    На ворк
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Резерв - для того ,як раз ,щоб зараз ніхто не видумав про всякі теорії - оновив дані на канадську адресу - і не маєш повістки і не маєш штрафу ( рідко ,але інколи зміна адреси не помагає). Немає ніякої судимості - і точно за таке не може бути. Адвокати беруть по 50к - спочатку всім кричали - не оновлюйте - а тепер мають клієнтів 😁😁😁. Хтось питав - чи вразі ,як судимість впливає на Pr - дуже просто - негативно - його скоріш не дадуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Я робила в банку в них Toronto не влізло в квитанцію 😂 але мене нічого не запитали в консульстві
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    І там і там має бути але головне в кабінеті не прогавте. Так оплачуйте хоч за місяць.це не реквізити а money order на ім'я того консульства Consulate of Ukraine in куди маєте візит.якщо Оттава то Embassy of Ukraine
    1 Reply Last reply
    0
  • t934677160T Offline
    t934677160T Offline
    Вик
    wrote on last edited by
    Ідете на сайт Canada.ca в розділ для України. І там покроково обираєте пункти - на що подаєтесь, потім відповідаєте на питання. Там все буде - з ким тут дитина, чи є в батьків ворк перміт (достатньо одного) і так далі. Лише - я робила окремий кабінет від імені дитини на окрему пошту і подавалася від неї. Все ок. Знаю люди подавали від себе і додавали лист на представника. Можливо теж ок.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    так это Engineer in training, это дают студентам на три года после учёбы, потом подают на инженера. Тоже планирую подать на training если откажут на инженера, Я в New Brunswick -возможно зависит от провинции сложность получения Engineer. Сейчас работаю 2231 - Civil engineering technologists and technicians
    1 Reply Last reply
    0
  • t460567972T Offline
    t460567972T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Многие люди в самом начале без паспортов получали SJTD (документ с визой на одноразовый въезд). Я в том числе и по прилету трп. Так как паспорта не было. То бишь трп дается в исключительных случаях, на гуманитарных причинах и тд. Если у человека нет паспорта, то ТРП его заменит внутри Канады, да с ним никуда не поедешь из Канады. Но это даст возможность оформить айди, син номер и тд, и тп. И на основе трп можно получить уже разрешение на работу до конца действия трп в норме. Так скажем это временное удостоверение личности разрешающее апликанту находится внутри Канады Если есть веские основания - то тогда трп может быть выдан офицером
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Успіхів!👌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Ly
    wrote on last edited by
    Я вже отримала ворк перміт по тій заявці… і на ПР вже подались з повним списком… надіюсь що я заявка трохи допоможете підправити ситуація, тут вже все вказала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Mova
    wrote on last edited by
    Я відправила запит, але ніякої відповіді вже другу добу. І на квітневих запит відправила. Так само глухо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Та в даному випадку на продовження на ворк перміт ніхто на це не звертає увагу - не переживайте - отримаєте ворк перміт як і всі інші. Просто в майбутньому, якщо плануєте подаватися на PR - то можливо будуть якісь запитання. Не знаю - я не іміграційний среціаліст. Але логічно завжди вказувати повну інформацію і правду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Ок дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Звідки у вас така інформація?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6601864082T Offline
    t6601864082T Offline
    Yuliya💛💙
    wrote on last edited by
    Добрый вечер.Подскажите пожалуйста кто забирал паспорта в Оттаве.Вы забирали по времени как указано на сайте или можно было раньше?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags