PR CUAET
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Скажите пожалуйста, если я проходила медосмотр в 22 году, нужно ли мне снова проходить его при подаче на продление WP?
-
Доброго вечора! Подала заявку на продовження WP і отримала повідомлення, щоб я надіслала їм мій теперішній WP? Підскажіть будь ласка як це можна надіслати?
-
Мені сьогодні прийшов автоматичний лист з консульства, коли я відправила ім квитанцію з DHL. І що цікаво , я відправляла 2 рази - один раз з Укрнет а інший Gmail. Відповідь прийшла на Gmail.
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста как продлить WP для несовершеннолетних детей?
-
Дякую що попередили
-
Так само, як Ви робили попередній - зі свого кабінету або х її кабінету. Своїй дитині в 15 років я зробила окремий кабінет.
-
Я запитувала про такий варіант в Косульстві Торонто. Мені відмовили передати слот чоловіку ( я зловила як на підопічного). Сказали, що саме чоловіки мають подаватись лише зі своїх акаунтів . Слот у чоловіка є , але аж на травень, а мій раніше.Але ми все одно поїдемо . Спробуємо…
-
для выдачи trp есть 2 случая и только один из них про inadmissibility, а второй про отсутствие паспорта, например an officer may issue a TRP to allow a person who is inadmissible, or who does not meet the requirements of the IRPA, to become a temporary resident www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/permits.html
-
А какую опцию вы выбирали? Study or visitor? В его старом wp указан visitor
-
Подача 31. 10 23, АОр грудень 23, біометрія червень 24
-
Іта по якому напрямку одержане?
-
Я имею в виду вопрос в самом начале анкете {чем вы хотели бы заняться в Канаде}
-
Ні! В мене є довгоочікуваний еліджібіліті