PR CUAET
-
А какую опцию вы выбирали? Study or visitor? В его старом wp указан visitor
-
Подача 31. 10 23, АОр грудень 23, біометрія червень 24
-
Іта по якому напрямку одержане?
-
Я имею в виду вопрос в самом начале анкете {чем вы хотели бы заняться в Канаде}
-
Ні! В мене є довгоочікуваний еліджібіліті
-
Вітання товариство, підкажіть будь ласка, хто забирав паспорт в Оттаві, чи велика черга на отримання, наскільки завчасно потрібно приходити в консульство щоб мати змогу забрати у відведений час (12:00-13:00 або 13:00-14:00 залежно від дня)? Заздалегідь вдячний!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як можна додати деякі документи до application? Подались 8 місяців тому, за цей час дитина вже потрапила в канадський садок і адаптувалась там. Хотіла б додати до заяви лист з садка.
-
Технічно по ноку лміа досвіду нема, тому обирацте той, на якому є досвід. По сес то не має впливу
-
Не може бути візітор вказано в ворк перміті. Це або ворк перміт, або стаді перміт, або візітор рекордс. Я дочці в 15 робила саме ворк перміт, щоб вона могла працювати на канікулах.
-
Можливо,вам краще надіслати в CRA форму NR 74(або подзвонити в CRA),щоб вони визначили з якої дати вони вважають вас резидентом Канади і чи є ви ним взагалі з погляду CRA.Резиденти Канади оподатковують іноземний дохід,нерезиденти-не оподатковують (але вказують цей дохід в деклараціі).